logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ukázka realizace: Výměna špaletových oken v bytovém domě v Žitomírské ulici v Praze

Podívejte se na ukázky našich realizací. Zajišťujeme okna pro nové i rekonstruované rodinné domy, bytové domy a jiné stavby.

Představujeme vám realizaci výměny oken a balkonových dveří v krásném historickém bytovém domě v Praze na Žitomírské ulici.

Před realizací bylo třeba vyřídit povolení od památkářů včetně vypracování výkresové dokumentace. Následně probíhala samotná realizace, která trvala necelé tři měsíce a bylo při ní vyměněno 182 ks historických oken a balkonových dveří. Celá zakázka byla přitom provedena na klíč. Zajistili jsme demontáž a likvidaci starých oken, montáž, zednické začištění i zpracování dalších detailů jako mosazné kličky, dřevěné parapety či venkovní přechodové plechy. Nezalekli jsme se ani atypických a nestandardních detailů jako byly v tomto případě dva typy půlobloukových nadsvětlíků, které se lišily svým poloměrem. 

Kompletní fotogalerii ze zakázky najdete na našich webových stránkách.


CREATIVE okna-dveře s.r.o.
logo CREATIVE okna-dveře s.r.o.

Ve společnosti CREATIVE okna-dveře s.r.o. se zaměřujeme především na realizaci špaletových, dřevěných, dřevohliníkových a hliníkových oken a dveří, včetně demontáže starých oken, montážních prací a ekologické likvidace starých oken. V případě potřeby ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.