logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tondach střešní okna: Naším cílem je zákazníkům nabídnout kompletní vnější obálku domu

Do nového roku vstupujeme na trh se zcela novým produktem – Tondach střešními okny, díky kterým můžeme investorům nabídnout kompletní řešení vnější obálky domu. Zvolili jsme dva modely střešních oken – dřevěné a plastové, oba dostupné v nejpoužívanějších rozměrech.

Prioritou bylo nabízet kyvná okna, která umožňují otáčení o 180 stupňů, a zároveň jsou vhodná nejen pro rodinné domy. Kromě samotných oken nabízíme i doplňkové příslušenství, které zvyšuje funkčnost a efektivitu produktu. Plastová okna poskytujeme v bílé a z vnější strany v antracitové barvě. A dřevěná okna v přírodní a z vnější strany taktéž v antracitové barvě.

Dokonalé zasazení do střešní roviny a eliminaci tepelných mostů zajišťují izolační doplňky Tondach Thermo. Společně s Thermo lemováním dodáváme i zateplovací montážní sadu Tondach Thermo Set, pomocí které lze okno efektivně usadit do konstrukce, zároveň brání úniku tepla a zvyšuje energetickou účinnost.

Dále nabízíme stínicí prvky, jako jsou venkovní markýza a vnitřní rolety. Venkovní markýzu dodáváme v šedé barvě a instaluje se na vnější rám okna. Umožňuje tak odklonění slunečních paprsků ještě předtím, než se teplo dostane dovnitř, což brání přehřívání podkroví. Zároveň, díky průhledné tkanině, zajišťuje dostatek světla v místnosti a umožňuje výhled do okolí. Naopak vnitřní rolety jsou k dispozici ve třech barvách – béžová, šedá a tmavě modrá a slouží především k zatemnění a estetickému sladění s interiérem. Všechny tyto produkty jsou dostupné v šesti nejprodávanějších rozměrech.

Je také nutné podotknout, že střešní okna Tondach disponují tepelně-izolačními vlastnostmi s hodnotou součinitele prostupu tepla 1,1 W/(m2.K). S použitím Thermo lemování ji lze snížit na 1,0 W/(m2.K). Tato hodnota odpovídá běžným standardům na trhu. Tondach střešní okna poskytují naším zákazníkům kompletní řešení vnější obálky domu. Jsme hrdí na inovace, která přináší nejen estetickou hodnotu, ale také maximální funkčnost a energetickou účinnost.

Dřevěné střešní okno Tondach RW-DK 3
Dřevěné střešní okno Tondach RW-DK 3
Plastové střešní okno Tondach RW-PK 3
Plastové střešní okno Tondach RW-PK 3

Více informací


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.