logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nenechte si ujít představení chytrých izolačních skel IZOS na FOR PASIVu

Široká veřejnost i odborníci se budou moci seznámit s nejnovějšími chytrými a inovativními řešeními v oblasti izolačního zasklení a nechat se inspirovat pro budoucí stavební projekty.

Společnost HELUZ IZOS, uznávaný český výrobce izolačních skel, se chystá předvést svou ucelenou kolekci izolačních, akustických a bezpečnostních skel y na 11. ročníku prestižního veletrhu FOR PASIV, který se uskuteční od 15. do 17. února.

Tento veletrh je ideální příležitostí pro všechny, kdo hledají efektivní cesty ke snižování energetické náročnosti svého domova, a to nejen prostřednictvím inovativních řešení v oblasti zasklení. V dnešní době je stavebnictví silně ovlivněno požadavky na energetickou účinnost budov, což se odráží v legislativě, jež byla nedávno zpřísněna. Nové předpisy vedly k poklesu hodnot primární energie takzvané referenční budovy a přinášejí přísnější kritéria pro výpočet energetické náročnosti budov s využitím fotovoltaických systémů. Ale co to znamená pro stavebníka v praxi? Každá stavba vyžaduje určité množství energie pro své vytápění, a ekologický dopad tohoto vytápění se hodnotí na základě faktoru neobnovitelné primární energie. I když se zdá, že bez obnovitelných zdrojů, jako jsou tepelná čerpadla či fotovoltaické systémy, to dnes nejde, je třeba si uvědomit, že celkový návrh domu se stává komplexnějším a zahrnuje i aspekty jako pasivní solární zisky zasklením.

Okna a izolační zasklení hrají v tomto ohledu klíčovou roli, neboť mohou výrazně přispět k lepší energetické bilanci celého objektu. Veletrh FOR PASIV je znám svým zaměřením na energeticky účinné bydlení, včetně nízkoenergetických, pasivních a nulových domů, a stává se místem setkání pro ty, kdo chtějí být v obraze o nejaktuálnějších trendech v této oblasti. Na stánku HELUZ IZOS si budete moci prohlédnout chytrá izolační skla, navržená tak, aby maximálně využívala sluneční energii pro zlepšení energetické efektivity vašeho domova. Kromě toho vám představíme i akustická a bezpečnostní skla, která posunou komfort a ochranu vašeho bydlení na novou úroveň.

Více informací


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.