logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Prosklené dveře Porta Doors – rafinovaná elegance pro dům i kancelář

Výběr dveří do interiéru je velmi důležitý, protože nejde o sezónní záležitost ale o věc, která vám bude sloužit dlouhá léta. Sáhněte po krásných a praktických prosklených dveřích Porta Doors.

Prosklené interiérové dveře Porta Doors

Prosklené interiérové dveře vám oproti klasickým plným dveřím nabídnou úplně nové možnosti:

  • mohou sloužit jako designový prvek (zejména u obývacích pokojů nebo luxusních kanceláří oceníte unikátní vzhled prosklení),
  • vpustí světlo tam, kde by jinak panovala tma (sklo propustí světlo například do chodeb, koupelen nebo do zádveří),
  • umožní kontrolu nad tím, co se děje v druhé místnosti (to se hodí hlavně u dětských pokojů).

Vaše cesta k jedinečnému interiéru: Prosklené dveře Porta Doors s osobitým stylem

Interiérové dveře Porta Doors, které najdete v nabídce společnosti Plancher, můžete kromě plné varianty pořídit i jako dveře prosklené. Výběr typů prosklení je téměř neomezený. Chcete dveřní křídlo, které je téměř celé prosklené? Líbilo by se vám prosklení ve formě svislého úzkého nebo širokého pruhu skla? Nebo byste raději vodorovná prosklená „okénka”? Dveře Porta Doors nabízejí všechny tyto varianty.

Prosklení lze kombinovat s různými dekory a tím docílit požadovaného vzhledu dveří. Velmi elegantně a nadčasově působí bílé prosklené interiérové dveře. Pro velké místnosti se hodí dveře Porta s tmavým dřevěným dekorem, jako je například dub tmavý, dub šarlatový nebo dub hnědý. Útulný vzhled zase zajistí jemné dřevěné dekory dubu písečného, akátu medového nebo stříbrného či borovice norské. Nakombinujte si prosklené interiérové dveře Porta Doors podle vlastních představ.

Interiérové dveře


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.