logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

DAFE – PLAST Vás zve na veletrh FOR ARCH

Společnost DAFE – PLAST Jihlava, s. r. o., která v minulém roce oslavila už 30 let od svého vzniku, zve všechny budoucí stavebníky na veletrh FOR ARCH, který proběhne od úterý 19. 9. do soboty 23. 9. v PVA EXPO Praha Letňany. Ve své expozici představí prémiové materiály i nejnovější designová řešení.

Reklama

Proč přijít na FOR ARCH?

Na již 34. ročníku stavebního veletrhu FOR ARCH vystavovatelé ze všech oblastí stavebnictví odprezentují své produktové a technologické novinky. Kromě toho, že si každý návštěvník může naživo prohlédnout a osahat nejrůznější příslušenství a vybavení staveb, probíhá u veletrhu jako každý rok bohatý doprovodný program pro odborníky i širokou veřejnost a návštěvníci mohou na jednom místě využít bezplatných konzultací s profesionály. Vzhledem k celospolečenské situaci jsou hlavními tématy především úspory energií, alternativní zdroje nebo státní dotace – ty se samozřejmě dotknou i otvorových výplní.

Proč zajít na stánek DAFE – PLAST?

Zástupci společnosti DAFE – PLAST se na vás budou těšit ve své expozici číslo 2 A17 v hale číslo 2. Letos si firma DAFE – PLAST připravila zbrusu novou expozici, ve které představí profil PROGRESS ART F z kompozitního okenního systému REHAU ARTEVO, kompozitní balkonové dveře PROGRESS ALU EF+ nebo plastové zdvižně-posuvné dveře HST SYNEGO PANORAMA. K vidění bude i hliníkový portál HST SCHÜCO ASE 80.HI DESIGN LINE s neobyčejně štíhlými pohledovými šířkami fixních částí a s elektrickým pohonem nebo hliníkové balkonové dveře SCHÜCO AWS 90 BS.SI+ WOOD DESIGN. Je tedy určitě na co se těšit!

Zkonzultujte svůj projekt

Veletrh je navíc unikátní příležitostí, jak zkonzultovat přímo svůj projekt s odborníky. Firma DAFE – PLAST se zabývá nejen výrobou a montáží plastových, kompozitních a hliníkových oken, dveří, prosklených stěn a zimních zahrad, ale i poradenstvím, odbornými konzultacemi a projektováním souvisejícím s otvorovými výplněmi. Vzhledem ke kvalitě výroby, špičkovým materiálům používaných pro výrobu a rozsahu poskytovaných služeb, patří firma mezi nejvýznamnější výrobce otvorových výplní na našem trhu.

Nemáte lístek? To vůbec nevadí – stáhněte si VSTUPENKU ZDARMA!

Kdy a kde se můžeme na veletrhu potkat?

  • KDY: úterý až pátek 19. až 22. 9. od 10.00 do 18.00 hodin nebo v sobotu 23. 9. od 10.00 do 17.00 hodin
  • KDE: PVA EXPO Praha Letňany, číslo stánku 2 A17, hala č. 2.

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.