logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Možnosti moderního stínění

Technologie se posouvají stále kupředu, a tak i stínění nabízí řadu inovací, které vám usnadní život.

Pohodlné ovládání

V dnešní době není problém ovládat stínící produkty prostřednictvím mobilu či tabletu a vytvořit si tak vlastní systém automatizace domácnosti. Zákazník má na výběr celou řadu motorizovaných systémů, včetně těch inteligentních, které stačí bezdrátově připojit k řídící jednotce a může si navolit například různé typy scénářů pro jednotlivé typy stínicích prvků, světové strany, denní dobu nebo roční období.

Delší životnost

Díky kvalitním materiálům a inovativním technologiím se obecně zvyšuje životnost stínění. Například elektrické ovládání je mimo jiné i šetrnější k lamelovým zámkům, což prodlužuje životnost předokenní rolety či žaluzie. Pokud jde o venkovní rolety, je z hlediska životnosti jednoznačně vhodnější upřednostnit hliníkovou variantu před plastovou. Jsou sice dražší, nicméně u plastových rolet dochází časem vlivem působení slunce a nízkých teplot v zimním období ke zkřehnutí plastových částí a následně k jejich praskání.

Design na míru

Dnešní trh nabízí široký výběr látek v interiérovém stínění, včetně blackout varianty pro lepší spánek nebo nehořlavých či voděodolných materiálů. Například látkové rolety Larra nebo Verra nabízejí více možností provedení designového horního profilu či boxu i výběr z mnoha látkových provedení včetně oblíbených látek den/noc, omyvatelné látky z kolekce Iceland nebo látky blackoutového typu pro úplné zatemnění, a to mnoha barev i vzorů.

Více informací


ISOTRA a.s.
logo ISOTRA a.s.

ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie, předokenní venkovní rolety, látkové rolety, solární žaluzie, plisse, japonské stěny, screenové rolety, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.