logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Chytrá domácnost

Žaluzie, rolety, markýzy, verandové i screenové rolety nebo střecha pergoly lze v dnešní době ovládat bez toho, aniž bychom byli doma vůbec přítomni.

Samozřejmě rolety, žaluzie či markýzu můžete ovládat i manuálně – klikou, mnohem modernější a komfortnější je však ovládání motoricky – dálkovým ovladačem nebo vypínačem. Pokud jste fanouškem inteligentních domácností, tak jistě oceníte chytré ovládání žaluzií, které vám umožní regulovat úroveň zastínění přes mobilní aplikaci, i když se zrovna nacházíte mimo domov. Můžete si nastavit různé scénáře, kdy chcete, aby bylo stínění v dané poloze na základě denní doby, ročního období, počasí nebo toho, zda jste doma, budete brzy vstávat nebo si naopak chcete přispat v příjemném přítmí a chtít probudit v určitý čas propuštěním slunečního světla.

Venkovní stínění s motorickým pohonem navíc můžete doplnit o větrná čidla. Pokud čidla zaznamenají déšť nebo vítr, automaticky stáhnou venkovní žaluzie a ochrání tak okna před poškozením. Prostřednictvím systému TaHoma® můžete své stínění také snadno zapojit do chytré domácnosti. Díky tomu budete moct ovládat stínění ve všech místnostech zároveň, synchronizovat ho se zapnutím osvětlení či topení nebo nastavit konkrétní scénáře sklápění a naklápění žaluzií na dané dny či denní dobu.

Více o chytré domácnosti


ISOTRA a.s.
logo ISOTRA a.s.

ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie, předokenní venkovní rolety, látkové rolety, solární žaluzie, plisse, japonské stěny, screenové rolety, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.