logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Meesenburg Service automatické posuvné dveře

Meesenburg, váš partner v oblasti automatických posuvných dveří.

Od založení společnosti Meesenburg již uběhlo více než 260 let. Sortiment produktů a velikost firmy se značně změnily. Abychom na trhu obstáli, vznikaly po generace nové obchodní oblasti, vyvíjely se inovativní produkty a také jsme vstoupili na mezinárodní trh a optimalizovali procesy, a to vždy v úzké spolupráci s našimi zákazníky a jejich potřebami. Naše priority, profesionalita a spolupráce dále zůstávají hlavní hybnou silou změn a inovací. Každý z našich 150 000 produktů a všechny námi poskytované servisní služby pojí tři hlavní vlastnosti: kvalita, know-how a inovace. Přesně toto platí i pro divizi Meesenburg Service, která se zabývá automatickými posuvnými dveřmi a dveřními pohony. 

Společnost Meesenburg s.r.o. zabezpečuje kompletní servis v oblasti automatických posuvných dveří, a to od návrhu až po realizaci. Dlouholeté zkušenosti našich techniků jsou zárukou bezpečnosti a dodržování nejmodernějších postupů a technologií. Naši technici vám připraví individuální řešení přesně podle vašich představ, nároků a požadavků. Dále zabezpečíme kompletní realizaci od poradenství, zaměření, výběru vhodného typu skla, samotné montáže až po pravidelný servis a údržbu. Všechny naše výrobky jsou plně v souladu s evropskou normou EN16005, oproti standardním dveřím mají až o 70% nižší emise a výrazně snižují náklady na energii. 

Meesenburg s.r.o.

Dozvědět se více o automatických posuvných dveřích.


Meesenburg s.r.o.
logo Meesenburg s.r.o.

Skupina Meesenburg je specialista a servisní partner v oblasti stavebního kování, spojovací techniky, elektro a ručního nářadí, stavební chemie, montážních materiálů pro okna a dveře a bezpečnostní techniky.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.