logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Využijte zimu k plánování terasy a rezervaci pergoly

Pozdní jaro a krásné léto prožité na terase pod pergolou. Zní to skvěle? Pak začněte už nyní s jejím plánováním. Přinášíme vám seznam otázek, které byste si měli během plánování nové terasy položit.

Nová terasa vám určitě přinese mnoho radosti během té teplejší a krásnější části roku. Abyste si stihli užít už první slunečné jarní dny roku 2022, je nejvyšší čas dát vše do pohybu. Čím začít plánování terasy?

Odpovězte si na otázky níže, pečlivě si proměřte místo, kde zamýšlíte terasu mít, a zkuste si namalovat první plánek vašeho budoucího venkovního ráje. 

  • Kde bude terasa umístěna a jak bude velká? 
  • Na jakou světovou stranu ji budete orientovat?
  • Z jakého materiálu budete dělat podlahu? 
  • Chcete mít terasu zastřešenou či nikoliv?
  • Pokud se rozhodnete pro zastřešení terasy pergolou, z jakého materiálu by měla být její konstrukce a jaký typ zastřešení zvolíte?
  • Do jakých barev budete terasu ladit?
  • Jaký zahradní nábytek zvolíte, aby spolu vše krásně ladilo? 

Dodání pergoly 

Pokud jste se rozhodli pro zastřešení vaší nové terasy pomocí pergoly, pak musíte počítat také s časem, který je potřebný pro výrobu a dodání konstrukce pergoly. Například dodací termíny nejprodávanější bioklimatické pergoly Placeo od české značky Alaris činí až 8 týdnů. Proto je lepší realizaci terasy začít řešit již na podzim či nejpozději během zimy, abyste pod ní mohli trávit již první hezké jarní dny.

Bioklimatická pergola


SUNSYSTEM, s.r.o.
logo SUNSYSTEM, s.r.o.

Společnost SUN SYSTEM je na trhu už přes 20 let, specializuje se na vše kolem stínící techniky pro interiéry (žaluzie, rolety, japonské posuvné stěny a další) i exteriéry (markýzy, pergoly) a poskytuje klientům nadstandardní záruky a plný servis.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.