logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Žaluzie Plisse – variabilní a tak elegantní

Plisse je skládaná látková žaluzie, která oblékne Vaše okna, zútulní interiér a samozřejmě poskytne zastínění šité na míru vaší místnosti.

Vybrat si můžete plisované látky s různým stupněm propustnosti světla, látky plně zatemňující, s napařovanou hliníkovou vrstvou, která eliminuje sílu tepelného záření nebo látky s perleťovými nátěry s vysokým stupněm odrazu světla.

Zároveň v roce 2021 společnost ISOTRA re-modernizovala celý systém výroby tohoto stále oblíbenějšího produktu a vydala nový, rozšířený vzorník pro látky plisse. Proměna se týká modernějšího vzhledu profilů, přidání standardních barev profilů, přidání nového typu plisse VS2 Slide Comfort a nových variant ovládání.

Velkou výhodou tohoto produktu je jeho variabilita ovládání i uchycení, kdy se vůbec nemusí vrtat nebo šroubovat do zdi ani okna, ale profil se dá nalepit přímo na okenní tabuli. Lze zvolit více látek, které můžete střídat, stahovat se dá tato skládaná žaluzie klasicky od shora dolů, ale i naopak nebo od sebe či srolovat k sobě apod. Lze ji také přizpůsobit velice atypickým tvarům oken.

Více informací


ISOTRA a.s.
logo ISOTRA a.s.

ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie, předokenní venkovní rolety, látkové rolety, solární žaluzie, plisse, japonské stěny, screenové rolety, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.