logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vchodové dveře Elegant - alternativa k hliníku

PVC profily se vyznačují vysokou pevností a výbornými tepelněizolačními vlastnostmi. Nyní však dokáží překonat i jiné materiály svým designem. To platí i pro vchodové dveře Elegant.

Reklama

Profilový systém Elegant pro okna a dveře, který se vyrábí ve dvou variantách, a to se standardní ocelovou výztuží nebo s technologií ThermoFibra, uvedené požadavky bez problémů splňuje.

Varianta nového systému vchodových dveří Elegant ThemoFibra Infinity 76 X je jediným systémem s integrovanou technologií dlouhých skelných vláken bez ocelové výztuže v rámu. Dveře a okna s těmito profily jsou velmi stabilní, odolné a s lepší tepelnou izolací. Jsou také podstatně lehčí a tím zaručují delší bezproblémovou funkčnost. Kombinace technologie ThermoFibra s výztuží Forthex nabízí vylepšené hodnoty součinitele prostupu tepla rámem, a to Uf = 1,0 W/m2K. Dveře s těmito profily jsou dále charakteristické štíhlým provedením. Lze je kombinovat s širokou škálou různých druhů výplní až do tloušťky 67 mm. Hmotnost těchto dveří v porovnání s vchodovými dveřmi Elegant s ocelovou výztuží je o 39 % nižší. Vynechání výztužné komory umožňuje zlepšení tuhosti profilu a stability.

Dveře je možné doplnit o bezbariérový práh s minimální výškou, tj. 20 mm. Z profilů Elegant ve variantě s ocelovou výztuží i bez, lze vyrobit dveře o výšce až 2,4 m.

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.