logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Plisé roletky: Proměňte Váš dům na domov!

Existuje několik způsobů, jak rychle vyřešit stínění Vaší domácnosti. Vnitřní stínění, které se stane nedílným designovým prvkem Vašeho interiéru a které promění Váš dům v útulný domov - plisé roletky si opravdu zamilujete.

Jaké jsou plisé roletky?

Když se řekne plisé roleta, určitě jako první věc je potřeba vzít v potaz obrovskou nabídku druhů látek, vzorů a barev. Můžete vybírat například mezi látkami s vyšší nebo nižší propustností světla, využít můžete látky plně zatemňující nebo látku s napařovanou hliníkovou vrstvou, která eliminuje sílu tepelného záření, zkrátka zadržuje teplo. Vedle toho si můžete vybrat látku s perleťovými nátěry s vysokým stupněm odrazu světla. Látky jsou vyráběny tak, aby se na nich prach neusazoval vůbec nebo případně pouze minimálně. Potom se dají rolety případně i vyprat, ale je třeba se striktně držet pokynů v návodu.

Látky, barvy a vzory

Nabídka látek, barev a vzorů pro Vaše interiérové plisé je obrovská. Proto jsou plisé vzorníky nedílnou součástí povinné výbavy našich obchodníků a naleznete je také na vzorkovnách v Praze a v Dobříši.

Vyberte si vlastní plisé

Není nic jednoduššího, než si nechat zcela bezplatně a samozřejmě nezávazně vypracovat cenovou nabídku na plissé na vámi požadované rozměry a množství oken.
Almma
logo Almma

Díky dlouhodobým zkušenostem v oboru stínicí techniky a garážových vrat jsme si vytvořili spolehlivou a stálou síť renomovaných dodavatelů. Můžeme se dokonce pochlubit spoluprací s evropskou špičkou na trhu, německou společností heroal. Těší nás, že stále ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.