logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ovládání žaluzií bez starostí

Venkovní žaluzie ISOTRA

Venkovní žaluzie můžete ovládat manuálně – klikou nebo motoricky – dálkovým ovladačem nebo vypínačem. Při manipulaci se žaluziemi se nemusíte obávat poškození nebo ublížení osoby, která by byla právě v jejich blízkosti.

Pokud jste fanouškem inteligentních domácností, tak jistě oceníte chytré ovládání žaluzií, které vám umožní regulovat úroveň zastínění přes mobilní aplikaci, i když se zrovna nacházíte mimo domov.

Venkovní žaluzie s motorickým pohonem navíc můžete doplnit o větrná čidla. Pokud čidla zaznamenají déšť nebo vítr, automaticky stáhnou venkovní žaluzie a ochrání tak okna před poškozením. Prostřednictvím systému TaHoma® můžete své stínění také snadno zapojit do chytré domácnosti. Díky tomu budete moct ovládat stínění ve všech místnostech zároveň, synchronizovat ho se zapnutím osvětlení či topení nebo nastavit konkrétní scénáře sklápění a naklápění žaluzií na dané dny či denní dobu.

Při manipulaci se žaluziemi se nemusíte obávat poškození nebo ublížení osoby, která by byla právě v jejich blízkosti. Pokud se totiž v dráze pohybu objeví překážka, zatahování žaluzie se okamžitě zastaví a vy se o tom ihned dozvíte na displeji telefonu nebo ovladače. Žaluzie zároveň tvoří překážku násilného vniknutí do objektu skrz okno. Řetězová žaluzie Titan je exteriérová žaluzie s bezpečnostními prvky. Veškeré ovládací a bezpečnostní prvky jsou totiž skryty ve vodicích lištách (nejsou volně přístupné), což znamená, že ve spuštěném a uzavřeném stavu není možné s žaluzií zvenčí manipulovat.

Více o venkovních žaluziích


ISOTRA a.s.
logo ISOTRA a.s.

ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie, předokenní venkovní rolety, látkové rolety, solární žaluzie, plisse, japonské stěny, screenové rolety, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.