logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Hlavní přednosti bezfalcových interiérových dveří

Bezfalcové dveře, které se také někdy nazývají jako bezpolodrážkové dveře, mají křídlo v jedné rovině se zárubní. Výsledkem je jednoduchá a čistá linie.

Panty na bezfalcové dveře
Bezfalcové provedení dveří je založeno na použití pantů neboli skrytých závěsů. Ty jsou složeny ze dvou částí, jedna část je zafrézovaná do zárubně a druhá do dveří. Panty z dveří nevyčnívají, jsou skryté a velmi snadno se regulují a seřizují.

Skryté panty se stejně jako protiplechy a magnetické zámky vyrábí v několika povrchových úpravách a ladí tak s dveřním kováním. Mezi nejoblíbenější patří nerezové prvky a moderní černé prvky.

Kam se bezfalcové interiérové dveře hodí?
Dveře a zárubně dveří působí moderně a jednotně a hodí se téměř do každého interiéru. Nejvíce je oceníte v případě, že se všechny dveře otevírají směrem do chodby nebo tam, kde se v interiéru hodí hladká linie.

Stavební připravenost
Požadavky na stavební otvor jsou stejné jako u falcových dveří, ale stačí počítat s menší tolerancí. V případě dveří s průchodem 80/197 cm musí mít stavební otvor 90/202 cm (tolerance +2 cm na šířku a +1 cm na výšku).

Magnetické zámky přinášejí hned několik výhod:
●        zvyšují komfort zavírání dveří - magnet a protiplech se přitahují k sobě, čímž se dveře zavřou a nemusíte mačkat kliku,

●        jsou estetické,

●        nedochází k hlasitému zvuku při zabouchnutí dveří.

Nabídka bezfalcových dveří


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.