logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Posuvné dveře – elegantní řešení pro malé prostory

Dokázali jsme spojit praktičnost se stylovým designem. Účelnost, prémiová kvalita, precizní zpracování a nadčasový design jsou základními prvky posuvných dveří z dílny firmy JAP.

Jaké jsou jejich primární výhody? Jakou konstrukci posuvných dveří vybrat? A které designové dveře JAP nabízí ve svém sortimentu? Na tyto otázky jsme připravili odpovědi. Proč posuvné dveře JAP?

1. Úspora místa

Posuvné dveře jsou ideální tam, kde je žádoucí ušetřit nějaké to místo a nechceme zde, aby dveře zasahovaly do prostoru. Naši zákazníci je preferují zejména do malometrážních bytů, kde každé místo navíc přijde vhod. Velmi často se posuvné dveře umisťují do koupelny, do komor, šaten, na WC, ale také fungují jako rozdělovač obývacího pokoje a kuchyně. V průběhu dne můžete nechat dveře otevřené a vytvořit tím vzdušný prostor spojením těchto dvou místností. Pokud je potřeba, dveře se zasunou a rázem získáte soukromí pro oba pokoje.

2. Neomezené možnosti využití

Zde možnosti ale nekončí, díky své propracované konstrukci jsou posuvné dveře vhodné k oddělení téměř jakýchkoliv místností. Dodáváme posuvné dveře jak do soukromých, tak do komerčních prostorů. Pokud například potřebujete oddělit menší kanceláře a vytvořit tak privátní prostory pro efektivnější práci zaměstnanců, na druhou stranu je někdy nutné nechat ony prostory otevřené (v rámci kooperace zaměstnanců), pak se nabízí ideální řešení v podobě zasouvacích dveří. Na svém kontě již máme bohaté zkušenosti s tvořením ucelené koncepce interiéru kancelářských prostor. Každá nová speciální zakázka do atypických prostorů či atypických rozměrů je pro nás výzvou, kterou rádi a s chutí přijímáme.

3. Zaručené benefity

Posuvné dveře mají své nesporné výhody, díky kterým si je zamilujete. Prvním benefitem je samozřejmě ona úspora místa. Dále u našich posuvných dveří nabízíme možnost tichého dorazu aneb již žádné práskání dveřmi! Budí se dětí ze spánku, když zavíráte dveře? Práská Vaše drahá polovička při hádce dveřmi? Jste rozhořčeni, když průvan nečekaně práskne dveřmi a Vy leknutím nadskočíte? Funkce tichého dorazu dveří vyřeší tyto nemilé strasti. Výhodou je také bezbariérový přístup do místnosti.

4. Vysoká kvalita

Zavázali jsme se dodávat produkty špičkové kvality, které budou bezchybně sloužit řadu let. Proto volíme jedině materiály prémiové kvality zaručující dlouhou životnost. Naše produkty procházejí nejrůznějšími testy. Například také posuvné systémy JAP jsou testovány na bezproblémovou funkčnost. Zkoušky sčítají až 200 000 posuvů, což odpovídá zhruba 27 letům používání.

5. Stylový design inspirovaný trendy z celého světa

Neustále produkty zdokonalujeme a vyvíjíme nové tak, aby splňovaly požadavky moderní společnosti. Sledujeme aktuální světové trendy z oblasti interiérového designu a sortiment na základě těch parametrů rozšiřujeme a inovujeme. Usilujeme o nadčasové produkty minimalistického designu, které nikdy nevyjdou z módy.

6. Stabilní zázemí firmy

Na trhu působíme již od roku 1991 a za ta léta jsme se vypracovali na přední příčku na českém trhu v unikátních interiérových řešeních. Jsme firma se stabilním zázemím. Náš tým tvoří kompetentní odborníci, kteří usilují o jediné – maximální spokojenost našich zákazníků.
JAP FUTURE s.r.o.
logo JAP FUTURE s.r.o.

Při designerské práci se necháváme volně inspirovat aktuálními světovými trendy. Jednoduchost, střídmost a čistota provedení je pro nás hlavním pracovním východiskem a správnou cestou. Naším hlavním cílem je dodávat na trh stavební prvky vysoké kvality ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.