logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dřevohliníková okna z CREATIVE okna & dveře v Praze

Seznamte se s dřevohliníkovými okny v pražském Showroomu CREATIVE okna & dveře.

Čím se vyznačují dřevohliníková okna? Z interiérové části nabízí přírodní dřevěný profil, z venkovní je opláštěné hliníkem. Tato kombinace vám v interiéru zajistí přírodní vzhled okna, zatímco z exteriérové strany je okno díky hliníku odolné a bezúdržbové. Použitím dřevěných eurohranolů je zase dosaženo výborné tvarové stálosti a tepelně izolačních vlastností. Dá se říct, že dřevohliníková okna v sobě spojují výhody dřevěných i hliníkových oken.

Přijďte si na dřevohliníková okna osobně sáhnout

Pražský showroom CREATIVE okna & dveře najdete na adrese Roháčova 146/1, Praha 3. Otevřen je od pondělí do pátku mezi 10 až 17 h. Můžete se zde přesvědčit se o kvalitě i designu nejen dřevohliníkových oken na vlastní oči.

V CREATIVE Okna & dveře nabízíme tři modely dřevohliníkových oken: 1) Linear, 2) Quadrat a 3) Quadrat FB. S jednotlivými modely oken se můžete blíže seznámit na webových stránkách společnosti.


CREATIVE okna-dveře s.r.o.
logo CREATIVE okna-dveře s.r.o.

Ve společnosti CREATIVE okna-dveře s.r.o. se zaměřujeme především na realizaci špaletových, dřevěných, dřevohliníkových a hliníkových oken a dveří, včetně demontáže starých oken, montážních prací a ekologické likvidace starých oken. V případě potřeby ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.