logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Webinář: Nechme tropická vedra za okny

Přihlaste se na WEBINÁŘ HELUZ, který se bude konat 5. 6. 2020 od 10:00 na téma stínění s novou generací roletového a žaluziového překladu HELUZ: Nechme tropická vedra za okny.

Téma stínění oken s podtitulem „Nová generace roletového a žaluziového překladu HELUZ: Nechme tropická vedra za okny“ bude obsahem dalšího webináře, kterým Vás provede produktový manažer společnosti HELUZ Ing. Pavel Heinrich a můžete jej sledovat z pohodlí svého počítače v kanceláři či doma.

Současná architektura navrhuje rozsáhlé prosklené plochy, jimiž do interiéru vpouští spoustu světla a oceňujeme na nich úžasné výhledy. Obousměrně však proudí i spousta tepelné energie, v zimě ven a ve slunném létě naopak dovnitř.

Rolety, žaluzie či screeny jsou nezbytnou součástí nízkoenergetického konceptu staveb a společnost HELUZ pro jejich umístění vyrábí nosné roletové a žaluziové překlady. Společnost HELUZ letos začala vyrábět již druhou generaci překladů, které jsou charakteristické svým jednoduchým řešením složitého detailu s důrazem na systémové řešení. PŘEKLAD HELUZ FAMILY 3in1 nosný, s vylepšenými tepelněizolačními parametry a vnitřním prostorem adaptabilním pro všechny tvary schránek rolet či žaluzií.

Co se dozvíte?

  • rozdíl mezi vnějším a vnitřním stíněním
  • přednosti nového PŘEKLADU HELUZ FAMILY 3in1 nosný
  • typy pro navrhování
  • montážní postup

Těšíme se na Vaši účast!
Tým HELUZ


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.