logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Rolety den noc. Kdy je vhodné tlumené světlo?

Chcete spojit pohodlnou údržbu rolety s plynulou regulací světla, jakou umí žaluzie – to vše v moderním a elegantním vzhledu?

Jak nejlépe využít rolety den a noc v každé místnosti

Řešením jsou rolety den a noc, které najdou uplatnění nejen v ložnicích, ale i v ostatních pokojích bytu či domu. Přečtěte si, kdy se hodí rolety den a noc v obývacím pokoji, dětském pokoji nebo domácí posilovně.

Stín nebo světlo v obývacím pokoji

Obývací pokoj má často i funkci pracovny, případně si tam v pohodlném křesle rádi čteme. Na tyto činnosti je potřeba přístup co největšího množství denního světla a rolety proto můžeme buď úplně vytáhnout, nebo nastavit na maximální propustnost. Naopak pokud se chceme dívat na film nebo poslouchat hudbu, když je v letních měsících i večer stále ještě světlo, přijde nám vhod odstínění nevítaných slunečních paprsků v poloze „noc“.

Tlumené světlo do dětského pokoje

Podobně jako dospělí v obývacím pokoji, i děti ve svém pokoji střídají aktivity, které vyžadují jasné světlo, a odpočinek, kdy je vhodné tlumenější osvětlení. Pro učení, psaní úkolů nebo třeba kreativní hry se stavebnicemi rolety vytáhneme nebo nastavíme do polopropustné polohy, pro odpočinek po obědě nebo večer před spaním je můžeme úplně zatáhnout a pustit dětem například audiopohádku.

Vhodné světlo pro všechny sportovní aktivity

Ať už máte speciální místnost na cvičení, nebo jste si zařídili cvičební prostor v ložnici či pracovně, rolety den a noc vám v ní pomohou navodit ideální světelné podmínky právě pro ten druh pohybové aktivity, kterému se zrovna chcete věnovat. Obecné pravidlo zní: čím intenzivnější pohyb, tím více světla. Pro aerobní cvičení nebo silové aktivity si nastavíte rolety na nejvyšší propustnost, zatímco když se chystáte provozovat jógu nebo protahovací cvičení typu pilates, připravíte si relaxační atmosféru posunutím rolet do „noční“ polohy.
ISOTRA a.s.
logo ISOTRA a.s.

ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie, předokenní venkovní rolety, látkové rolety, solární žaluzie, plisse, japonské stěny, screenové rolety, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.