logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Francouzská okna

Dodávají interiéru více světla, propojují obytné prostory s okolní přírodou, jsou elegantní. Francouzská okna jsou velmi oblíbená v rodinných a bytových domech i komerčních objektech.

Francouzská okna se vyznačují tím, že sahají až k podlaze, podobně jako balkonové dveře. Často však disponují bezbariérovým prahem. Umisťují se do prostor hlavního vchodu rodinných domů i firemních objektů. U rodinných domků jsou ještě častěji orientována do zahrady. Díky velké prosklené ploše propouští do interiéru velké množství světla, čímž místnost i opticky zvětšují. Z materiálů se nabízí dřevěná, hliníková, dřevohliníková i plastová francouzská okna. U francouzských oken v nabídce CREATIVE okna-dveře můžete volit posuvné nebo klasické otočné křídlové otevírání. V případě instalace francouzských oken v patře oceníte výběr zábradlí. Mnoho možností je také ve výběru zasklení.

Okna od montáže po likvidaci starých oken

Nevíte, jaký typ oken by se nejvíce hodil do vašemu domu? Poradíme vám na našich kontaktech nebo v showroomu na adrese: Roháčova 146/11, Praha 3. Poskytujeme služby od A do Z. Okna zdarma zaměříme a vypracujeme cenovou nabídku na míru. Poté zajistíme zhotovení oken u certifikovaného výrobce a montáž včetně likvidace starých oken. Samozřejmostí je možnost záručního i pozáručního servisu naší firmou. Na okna je poskytování 5letá záruka.
CREATIVE okna-dveře s.r.o.
logo CREATIVE okna-dveře s.r.o.

Ve společnosti CREATIVE okna-dveře s.r.o. se zaměřujeme především na realizaci špaletových, dřevěných, dřevohliníkových a hliníkových oken a dveří, včetně demontáže starých oken, montážních prací a ekologické likvidace starých oken. V případě potřeby ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.