logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Otevřeli jsme nové klientské centrum

E-shop SKLADOVÁ-OKNA.cz, který provozuje kuřimská společnost TT HOLDING, vlastní největší sklad plastových oken v České republice a nyní také otevřeli nové prostory klientského centra.

Dvě nové kanceláře se nacházejí v přízemí moderního showroomu hned u hlavní silnice při vjezdu do Kuřimi od Tišnova. V areálu lze bez problémů parkovat.

V první kanceláři si zákazníci vyřídí vše, co souvisí s objednávkou, platit mohou nejen v hotovosti ale i kartou. Po zaplacení pak přejdou do skladu, kde jim skladníci pomohou s nakládkou.
Pokud lidé potřebují vyřešit nesrovnalosti v objednávce, reklamaci nebo se doptat třeba na technické parametry zboží, jsou jim v druhé kanceláři k dispozici proškolené operátorky. Ty samozřejmě zákazníkům radí i po telefonu a e-mailu. Jestliže se lidé chtějí podívat na příslušenství k plastovým oknům, například na parapety nebo stínící techniku, pracovníci e-shopu je zavedou do horního showroomu, kde jim vše ukážou a řeknou více podrobností.

Klientské centrum e-shopu SKLADOVÁ-OKNA.cz je otevřeno každý pracovní den od 8:30 do 16:00 hodin a v sobotu od 8:00 do 12:30 hodin. Expedice a sklad je k dispozici od pondělí do pátku od 7:30 do 16:00 hodin a v sobotu od 8:00 do 12:30 hodin.


Skladová-okna.cz
logo Skladová-okna.cz

E-shop Skladová-okna.cz nabízí okolo 140 typů oken a dveří skladem ihned k odběru nebo s dodáním do tří dnů. Okna a dveře na míru lze navolit v online konfigurátoru s okamžitým výpočtem ceny - vybrat lze barvu, křídla, rozměr, způsob otevírání, typ profilu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.