logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Hledáte dokonalé dveře? Bílé padnou do každého interiéru!

Bílé interiérové dveře jdou napříč trendy bydlení a jsou žádány nejen pro svou jednoduchost a eleganci, ale také pro vlastnosti, které u dveří jiných barev můžeme postrádat. Bílá barva prosvětlí, ...

Bílá barva prosvětlí, opticky místnost zvětší a navíc se dá krásně zkombinovat s jakoukoli jinou barvou.

Pokud i vaše volba padla na interiérové dveře v bílé barvě, můžeme vám vřele doporučit produkty značky Porta Doors.

Bílé interiérové dveře Porta

Společnost Porta Doors je jedním z největších evropských výrobců dveří. Mimo kvality vám dveře značky Porta nabídnou i krásný design. Díky pestré paletě mnoha různých modelů si z nich vybere naprosto každý.

Varianta pro každého

Společnost Porta Doors má ve své nabídce jak levnější varianty dveří z papírové voštiny, tak dveře z děrované či plné dřevotřísky.

Povrch dveří může být potažen fólií, laminem, dýhou, ale i vícevrstvým tvrzeným lakem. Lamino a dýha jsou dostupné i v provedení 3D.

Pro milovníky skla jsou dveře Porta vyráběny i s designovým prosklením.  Zákazník má na výběr hned z několika možností, mezi které patří například i tvrzené sklo, které můžete zvolit jak v čiré, tak v mléčné variantě.

Další výhodou těchto dveří je i to, že si k nim můžete pořídit obložku kovové zárubně ve stejném dekoru.

Pokud nemáte v interiéru dostatek místa k otevírání dveří, některé druhy lze pořídit za stejnou cenu i jako posuvné, a to jak podél zdi, tak samozřejmě i do pouzdra.

Dveře jsou nabízeny jako polodrážkové a bezpolodrážkové.

Těšit se také můžete na příslušenství, které je již zahrnuto v ceně dveří. Jsou to například čepové závěsy, zámek a u některých modelů i klika a zárubeň.

Přijďte se podívat do našeho showroomu na adrese Lovosická 439/42, 190 00 Praha 9 a důkladně si na vlastní oči prohlédněte všechny vystavené modely dveří Porta Doors. Návštěva provozovny je možná pouze po telefonické domluvě! Více na www.plancher.cz


Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.