logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

FINALM® venkovní rolety pro dodatečnou montáž

Tam, kde již nelze zabudovat roletu do stávající stavby, má firma Almma s.r.o.® připraveno jiné ideální řešení, a to roletu pro dodatečnou montáž – FINALM®.

Rolety jsou vyráběny na zakázku v přesných rozměrech, v různém barevném provedení a s nejmenší možnou schránkou (7 odstupňovaných velikostí) pro danou výšku rolety. Rolety FINALM® jsou vyráběny z hliníkových komponentů, případně jiných materiálů, které zajišťují prakticky neomezenou životnost rolet.

Roletu FINALM® je možné doplnit o integrovanou síť proti hmyzu, v takovém případě se však zvětšuje rozměr roletové schránky, kterou je možno na danou výšku okna použít. Předokenní rolety jsou jako stavební výrobek určeny pro otvorové výplně staveb jako ochrana před nepříznivými vlivy z vnějšku. Předokenní rolety se vyrábějí v provedení pro použití vnější, popřípadě vnitřní. Jsou vyráběny z hliníkového plechu, který vytváří plášť a pro tepelné vlastnosti je vyplněn polyuretanovou izolační pěnou. Rolety snižují tepelné ztráty, brání škodám způsobeným větrem a snižují také vnější hlučnost. Předokenní rolety mohou být ovládány jak ručně, tak i elektrickým pohonem.

Rolety FINALM® si můžete objednat také v top provedení z lamel heroal, špičky na trhu.


Almma
logo Almma

Díky dlouhodobým zkušenostem v oboru stínicí techniky a garážových vrat jsme si vytvořili spolehlivou a stálou síť renomovaných dodavatelů. Můžeme se dokonce pochlubit spoluprací s evropskou špičkou na trhu, německou společností heroal. Těší nás, že stále ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.