logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Trendy v oknech a dveřích pro rok 2015

Řada oken a dveří EXCLUSIV, posuvný systém HS portál a dřevohliník můžeme spolu s výrobní technologií bez rámů pro ještě čistší design zařadit do trendů v oblasti oken a dveří pro letošní sezonu.

Rámy oken se nejčastěji vyrábějí z hliníku, plastu, dřeva či kombinací jednotlivých materiálů tak, aby se maximálně využilo všech vlastností a výhod, které nabízejí. Jednou z možných kombinací jsou dřevohliníková okna, jimž dřevěný profil z interiéru a hliníkový profil z exteriéru zajišťuje vynikající tepelně izolační schopnosti a omezení rizika povrchových kondenzací. Přínosem tohoto rámu je zachování přírodního stylu z vnitřní strany a dodržení stabilní konstrukce, aniž by musely být řešeny nevýhody dřevěných rámů, kterými jsou nezbytnost oprav a obnova nátěrů. Hliníkové opláštění dodá oknu reprezentativní vzhled a zároveň perfektně chrání dřevěnou konstrukci před vnějšími vlivy. A právě tato okna jsou dle společnosti OKNA.EU jedním z trendů pro rok 2015.

Neklesajícím trendem zůstává poptávka po produktech, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Okna a dveře, které jsou v souladu s udržitelným hospodařením, jsou stále dostupnější a navíc se vyrábějí ze stále kvalitnějších materiálů, jenž šetří náklady na energie. „Jako příklad lze uvést hliníková okna EXCLUSIV 90 SL z německého profilového systému Schueco AWS 90.SI,“ uvádí Ing. Jiří Chomát ze společnosti OKNA.EU a dodává: „Tato okna jsou určena pro pasivní domy a v současné době nemají na trhu z hlediska tepelné izolace a technické vyspělosti v oboru hliníkových oken žádnou srovnatelnou konkurenci.“ V této řadě oken stojí za zmínku i hliníkové okno EXCLUSIV 72 HL. Oba výrobky řady EXCLUSIV vynikají tepelnou izolací donedávna dosažitelnou jen u plastových a dřevěných oken a dveří, nad kterými pak s velkým náskokem vítězí v otázce životnosti, spolehlivosti a veškerých „nadrozměrných“ řešeních.


OKNA.EU
logo OKNA.EU

OKNA.EU, to je: profesionální NABÍDKA zdarma do 24 hodin, ZAMĚŘENÍ zdarma a ve Vámi stanoveném čase, VÝROBA u našich dodavatelů na nejmodernějších výrobních linkách, MONTÁŽ jen certifikovanými montážníky.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.