logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Naplánovat rodinný dům s dotací NZÚ až 485 tisíc Kč je nyní snadné

Pokud se chystáte stavět rodinný dům a nechcete platit za vícenáklady související s vyhláškou č. 78/2013 Sb., která od r. 2020 zpřísňuje podmínky týkající se energetické náročnosti budov, máme pro vás dobrou zprávu.

Společnost Biosuntec CZ vám pomůže uzpůsobit vámi vybraný dům tak, aby splňoval podmínky této vyhlášky. Firma vám navíc obstará státní podporu (dotaci), díky které vám nevzniknou vícenáklady, související s výše jmenovanou vyhláškou. Vypracování prvotní energetické studie provádí f. Biosuntec zdarma, po zaslání projektové dokumentace nebo studie. Za zpřesněnou energetickou analýzu zaplatíte do 30. 11. 2019 zvýhodněnou cenu 3.000 Kč. Z této analýzy se dozvíte, zda můžete na dům čerpat dotaci ve výši 335 tis. Kč, nebo 485 tis. Kč.

Klienti z Moravy se mohou více dozvědět na stavebním veletrhu STAVOTECH, konaném od 7. do 9. listopadu 2019 v Olomouci. Investoři napříč republikou se mohou objednat na stránkách www.biosuntec.cz na komentované prohlídky domů, ve kterých je nainstalován energetický systém BIOSUNTEC HOME.

Více informací o systému Home najdete v přiloženém videu.


Biosuntec CZ s.r.o.
logo Biosuntec CZ s.r.o.

Firma zpracovává energetické studie a analýzy pro rodinné a bytové domy, vč. PENB, projektuje vzduchotechniku a fotovoltaiku a dodává patentovaný energetický systém Biosuntec Home, na který obstarává státní dotace. Firma zákazníkům poskytuje komplexní ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.