logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Chytře měřit. Všechno změřit

Nabídka měřících přístrojů testo se na přelomu jara rozšiřuje o novinky v oblasti instalací a servisu systémů a tepelných čerpadel. Nová generace digitálních servisních přístrojů od společnosti testo je rychlejší, spolehlivější a flexibilnější než kdykoliv předtím. Na trh byl uveden první plně digitální servisní přístroj, který umožňuje zobrazit a vyhodnotit všechny výsledky v reálném čase.

Další novinkou letošního jara je termokamera testo 883, která byla vyvinuta speciálně pro údržbáře, správce budov, energetické poradce a další obory. Všichni se při svých měřicích úkolech musí spolehnout na nejlepší kvalitu termosnímku a další užitečné funkce, které ušetří čas a zajišťují bezchybné pracovní výsledky. V oblasti správy a údržby výrobních zařízení se technologie testo SiteRecognition opravdu vyplatí. Tato funkce automaticky přiřadí termogramy (například rozvodné skříně) ke správnému měřenému objektu, čímž eliminuje potřebu zdlouhavé manuální správy snímků.

Při energetickém poradenství ocení mnoho odborníků profesionální software testo IRSoft, který je součástí termokamery testo 883. Díky tomuto softwaru je možné termogramy nejen komplexně analyzovat, ale také je lze shrnout do působivě vypadajících zpráv. Potřebná doba zpracování se tak výrazně zkracuje.

Nový přehledový prospekt vybrané měřící techniky Vám kromě zmiňovaných novinek nabídne další přístroje, které jsou dnes nedílnou výbavou každého, kdo se pohybuje v oblasti vytápění, vzduchotechniky a chlazení (HVAC/R).

Uživatelé měřicí techniky testo mají nyní možnost konfigurace vlastního měřícího kufru pro oblast vytápění. V tomto kufru jsou k dispozici všechny potřebné přístroje pro analýzu spalin, detekci úniku plynu, tlaková, teplotní anebo elektrická měření.

Pro nastavení a kontrolu rekuperačních jednotek v prospektu najdete vhodné anemometry v sadách s měřícími trychtýři, jak pro talířové vyústky, tak i pro ventilační mřížky nebo multifukční klima přístroje s integrovaným diferenčním tlakovým senzorem pro další měření ve vzduchotechnice.


V prospektu najdete i kompletní přehled přístrojů pro měření elektrických veličin a kompaktní a všestranné bezdisplejové přístroje označené jako – testo Smart probes (chytré sondy testo). Pokud potřebujete podporu v určitých měřicích úkolech, nebo pokud potřebujete poradit, který měřicí přístroj by byl pro Vaši aplikaci nejvhodnější: testo tu pro Vás. Opravy, autorizovaný servis a zapůjčení přístroje jsou pro nás samozřejmostí. Kalibrace Vašeho přístroje Vám zajistí větší přesnost a vyšší bezpečnost. V naší akreditované laboratoři zajišťujeme, aby Vaše měřicí technika pracovala dle platných standardů a poskytovala co nejpřesnější výsledky Vašich měření.

Více informací na www.testo.cz


TESTO, s. r. o.
logo TESTO, s. r. o.

Digitální měřicí přístroje: teploměry, vlhkoměry, měřiče proudění; přístroje pro zaregulování vzduchotechniky; systémy pro validaci čistých prostorů, měření turbulencí, kvality ovzduší, hlukoměry, luxmetry, analyzátory kouřových plynů; detektory, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.