logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

REMS představuje proplachovací jednotku Multi-Push a radiální lis Akku-Press

REMS Multi-Push je elektronická proplachovací jednotka, s níž je možné zároveň provádět tlakové zkoušky s bezolejovým kompresorem, a to jak u otopných soustav, tak u vodovodního potrubí. Na otázky odpovídá dipl. Ing. Mojmír Böhm ze společnosti REMS Česká republika s.r.o.

Reklama

Po spuštění videa se přehraje příslušný rozhovor

Jednotka Multi-Push slouží k proplachování vodou nebo směsí vody a vzduchu, dezinfikování, čištění, konzervování potrubních rozvodů, k provádění tlakových zkoušek a kontrol těsnosti potrubních rozvodů a nádob pomocí stlačeného vzduchu nebo vody, jako pneumatické čerpadlo k řízenému plnění nádob všeho druhu stlačeným vzduchem a k provozu pneumatického nářadí.

Mojmír Böhm v rozhovoru zároveň představil novinku – radiální lis Akku-Press do průměru 108 mm pro uhlíkové oceli a nerez, a to v akumulátorovém provedení. Univerzální, praktický elektrický nástroj s vypínacím signálem pro výrobu lisovaných spojení všech běžných systémů s lisovanými tvarovkami.

Ve 22V akumulátorovém programu sortimentu REMS je již od minulého roku v nabídce více než 20 přístrojů, které je možné napojit na jeden akumulátorový systém. Uživatel má tak možnost být na stavbě nezávislý na přívodu elektrické energie a zároveň využije jeden akumulátor do více přístrojů.

Vedle přístrojů pro topenáře a instalatéry REMS nabízí kamerové systémy, čisticí systémy, vysoušeče, zmrazovačky a mnoho dalšího. Po registraci na webových stránkách REMS získává zákazník na všechny přístroje pětiletou záruku.

Mnoho dalšího se dozvíte v záznamu rozhovoru ve videu.




Zaujal vás rozhovor?

Podívejte se na další videa redakcí TZB-info a ESTAV.cz z veletrhu Aquatherm 2020, nebo na videa na našem Youtube kanálu.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.