logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Tři měřicí přístroje Testo získaly Německou cenu za design

Společnost Testo opět získává ocenění za vynikající design produktu

Společnost Testo byla na letošní prezentaci Německé ceny za design úspěšná hned třikrát: Všechny tři předložené produkty - analyzátor spalin testo 300, univerzální přístroj pro měření klimatických veličin testo 400 a chytré sondy testo pro vytápění, klimatizaci, chlazení a ventilaci získaly ocenění za vítězství German Design Award Winner 2020 v kategorii „Vynikající design produktu“.

Generální ředitel společnosti Testo pan Burkart Knospe k tomu uvedl: „Toto ocenění nás nesmírně těší, protože neustále pracujeme na vytváření atraktivních produktů, které mohou naši zákazníci snadno a intuitivně ovládat."

Německá cena za design

Německá cena za design je mezinárodní prémiová cena Německé rady pro design, která byla zřízena jako nadace v roce 1953 z podnětu německého Bundestagu a dnes podporuje průmysl ve všech záležitostech zaměřených na vytváření přidané hodnoty prostřednictvím designu. Toto ocenění z oblasti produktového a komunikačního designu se udělují každoročně, přičemž všechny jsou svým způsobem průlomem v mezinárodním designovém prostředí. Německá cena za design, udělovaná od roku 2012, je jednou z nejuznávanějších designérských soutěží na světě a těší se vysoké reputaci nejen v odborných kruzích. „Jsme velmi potěšeni, že jsme tuto cenu obdrželi a že naše produkty odpovídají vysokým standardům stanoveným Německou cenou za design,“ říká Burkart Knospe.

Měřicí přístroje, které vynikají nejen svým designem



Tyto tři měřicí přístroje byly vyvinuty v posledních letech s cílem poskytnout ještě kvalitnější řešení pro různé potřeby zákazníků. Kombinují elegantní, ergonomický design s vysoce přesným měřením a s chytrou technologií.

Moderní design analyzátoru spalin testo 300 kombinuje desetiletí zkušeností s měřicí technikou využívající chytrou dotykovou technologii poskytující inovativní a ergonomické měřicí zařízení pro topenáře. Velmi přesná naměřená data mohou být odesílána přímo prostřednictvím e-mailu nebo Bluetooth s pomocí HD displeje a intuitivní aplikace.

Přístroj testo 400 je efektivním partnerem pro všechny odborníky v oblasti vnitřního klima. Nabízí vysoce kvalitní technologii měření, intuitivní asistenty měření, všestranné možnosti dokumentace a komplexní výběr sond. Chytrá dotyková technologie zařízení pro měření klimatických veličin je zabudována do uživatelsky příjemného designu.

Díky chytrým sondám testo mohou technici klimatizační a chladicí techniky i topenáři měřit ještě více flexibilněji než kdykoli předtím. Kompaktní měřicí zařízení s ergonomickým a funkčním designem lze ovládat přes Bluetooth pomocí vlastního chytrého telefonu. Intuitivní aplikace ukládá klíčové hodnoty a automaticky poskytuje grafickou podporu, která pomáhá při efektivním vyhodnocování naměřených dat.

Na cestě do budoucnosti

Jako leader světového trhu v oblasti měřicích přístrojů určuje společnost Testo dlouhodobě standardy a nejvyšší kvalitu díky svým spolehlivým a odolným produktům, vynikajícím technickým znalostem a díky intuitivnímu designu. Aby společnost Testo pokračovala v plnění těchto vysokých standardů, neustále pracuje na inovativních řešeních a na vylepšování svých produktů. Za tímto účelem každoročně investuje zhruba jednu desetinu svého celkového obratu zpět do výzkumu a vývoje.

O společnosti Testo SE & Co KGaA

Společnost Testo, se sídlem v německém Schwarzwaldu, je odborníkem na velmi přesnou technologii měření a na inovativní řešení. Pro společnost se špičkovými technologiemi pracuje ve 34 pobočkách po celém světě zhruba 3 000 zaměstnanců ve výzkumu, vývoji, výrobě a v marketingu. Produkty, řešení a služby od společnosti Testo pomáhají ušetřit čas a zdroje, chránit životní prostředí, lidské zdraví a zlepšovat kvalitu výrobků.
Průměrný roční nárůst o více než 10 % od založení společnosti v roce 1957 a současný obrat přes 300 milionů eur jasně prokazují, že nadprůměrné investice do budoucnosti jsou součástí úspěchu společnosti Testo. Testo investuje zhruba desetinu svého ročního globálního obratu do výzkumu a vývoje.


TESTO, s. r. o.
logo TESTO, s. r. o.

Digitální měřicí přístroje: teploměry, vlhkoměry, měřiče proudění; přístroje pro zaregulování vzduchotechniky; systémy pro validaci čistých prostorů, měření turbulencí, kvality ovzduší, hlukoměry, luxmetry, analyzátory kouřových plynů; detektory, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.