logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Analyzátory spalin testo

Analyzátor spalin je dnes nepostradatelným nástrojem každého servisního technika nejen pro zajištění profesionálního servisu kotlů, ale i pro efektivní kontrolu celé otopné soustavy.


Aby bylo možné zaručit optimálně fungující zařízení, musí se u plynových, olejových zařízení a u zařízení na tuhá paliva provádět jak při uvedení do provozu a tak také v pravidelně se opakujících intervalech kontroly funkčnosti, seřizování a měření.

Analýza spalin s měřicími přístroji testo: profesionální a spolehlivá.

Kontrola otopných zařízení s profesionálními analyzátory spalin od firmy Testo Vám dá jistotu, že je otopné zařízení správně nastavené a že jeho uživatelům nehrozí žádné nebezpečí.

  • Ochrana prostředí, ale i uživatelů topných systému díky nízké hladině znečišťujících látek
  • Nejúčinnější využití spalovaného paliva
  • Dodržování předepsaných norem

Společnost Testo, s.r.o. nyní nabízí atraktivní akční cenu vybraných analyzátorů spalin. Další zajímavou novinkou je možnost prodloužení standardní záruky o 1 rok, takže záruka na nejdůležitější část analyzátoru spalin, elektrochemické senzory tak může být až 5 let. Podmínky této akce najdete na www.testo.cz.





Samozřejmostí je i záruční a pozáruční servis a kontroly analyzátorů ve vlastním servisním oddělení a kalibrační laboratoři.

Zároveň s akční nabídkou analyzátorů spalin přichází společnost Testo, s.r.o. také se zajímavou nabídkou svých termokamer testo 865, testo 868, testo 871 a testo 872 s 20% cenovým zvýhodněním oproti standardním cenám.

Informujte se na www.testo.cz


TESTO, s. r. o.
logo TESTO, s. r. o.

Digitální měřicí přístroje: teploměry, vlhkoměry, měřiče proudění; přístroje pro zaregulování vzduchotechniky; systémy pro validaci čistých prostorů, měření turbulencí, kvality ovzduší, hlukoměry, luxmetry, analyzátory kouřových plynů; detektory, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.