logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Soutěž - vyhrajte praktické přístroje pro měření elektrických veličin od firmy Testo

Odpovězte na tři otázky a máte šanci vyhrát některý z nových přístrojů Testo pro měření elektrických veličin. Mezinárodně úspěšná společnost Testo, expert v oblasti měřící techniky původem z německého Schwarzwaldu, rozšiřuje svou odbornost i na přístroje pro měření elektrických veličin. Tyto jedinečné technologie se prosazují na světovém trhu a vyznačují se velmi snadnou obsluhou.


Vyhrajte přístroj pro měření elektrických veličin právě nyní!

Zapojte se do soutěže, která probíhá od 1. 11. 2016 do 31. 12. 2016 a vyhrajte praktické přístroje pro měření elektrických veličin od firmy Testo. Informace o přístrojích a nápovědu k otázkám hledejte na stránkách www.testo.cz

Soutěžní otázky pro čtenáře portálu TZB-info

1. Klešťový multimetr testo 770 vyniká svým inovačním úchopným mechanizmem, v čem tkví jeho unikátnost?


2. Sortiment přístrojů pro měření elektrických veličin od firmy Testo tvoří 5 modelových řad, kolik je v nich celkem modelů?


3. Odhadněte celkový počet návštěv webových stránek www.testo.cz po dobu trvání této soutěže (tj. v termínu od 1. 11. 2016 do 31. 12. 2016).

 

Váš e-mail:

Jaký je obor Vaší činnosti?





Soutěž byla ukončena


Ceny do soutěže

1. cena: Klešťový multimetr testo 770-3 v hodnotě 5.870,- Kč



Měření na těsně sousedících vodičích jdou s klešťovým multimetrem testo 770-3 snadno a bezpečně. Jeho inovační klešťový mechanizmus umožňuje jednoduchou práci.

Klešťový ampérmetr automaticky rozezná a zvolí stejnosměrný nebo střídavý proud a další parametry jako je odpor, vodivost nebo kapacita. Obsluha se stává jednoduchou a bezpečnou jako nikdy doposud. Vaše naměřené hodnoty jsou přehledně a jasně zobrazovány na dvouřádkovém displeji.

Přístroj testo 770-3 kromě toho nabízí funkci měření výkonu a lze jej pomocí Bluetooth propojit s aplikací pro chytré sondy testo. V aplikaci si můžete nechat zobrazit na svém chytrém telefonu / tabletu průběh měření formou grafu a dokumentovat jej přímo v protokolu.

2. cena: Digitální multimetr testo 760-1 v hodnotě 2.500,- Kč



Bez otočného přepínače, bez rizika: s digitálním multimetrem testo 760-1 změříte všechny důležité elektrické parametry snadněji a s větší bezpečností než dříve. Měřené veličiny jsou rozeznávány automaticky podle zapojených svorek. Nemusíte nic nastavovat – a nemůžete nic splést.

Při měření elektrických parametrů jako je proud, napětí nebo odpor jste odkázáni na absolutně bezpečné měřicí přístroje. S přístrojem testo 760-1 se Vám dostává do ruky digitální multimetr, který udává ve věci bezpečnosti nová měřítka

V porovnání s multimetry, které jsou běžné na trhu, nemusíte u testo 760-1 prvně volit měřicí svorky a nakonec měřicí funkci. Přístroj zcela sám od sebe rozezná vhodnou měřenou veličinu pomocí zapojených svorek – a vyloučí tím nebezpečná chybná nastavení.

Obsluha multimetru je jednodušší a modernější než doposud. Klasický otočný přepínač je nahrazen funkčními tlačítky, čímž je umožněno ovládání přístroje jednou rukou. A díky velkému a podsvícenému displeji s přehledem rozpoznáte svoje naměřené hodnoty. Přístroj testo 760-1 disponuje nejdůležitějšími funkcemi pro Vaše každodenní aplikace měření a je proto ideálním startovacím přístrojem ve třídě digitálních multimetrů.

3. cena: Zkoušečka napětí testo 750-1 v hodnotě 1.210,- Kč



Váš bezpečný průvodce při kontrole elektrických zařízení a přístrojů. Díky LED diodám s čitelností z různých úhlů a jedinečné technologii vedení světla lze jasně a zřetelně indikovat napětí z každé pozice.

Oproti zkoušečkám napětí, které jsou běžně na trhu, disponuje testo 750-1 nanejvýš praktickým LED zobrazením, které je velmi dobře čitelné z každého úhlu a při každém pracovním postoji. Navíc díky unikátní optice světlovodů se jasně a zřetelně zobrazuje aktuální napětí. Protiskluzový límec, ergonomický tvar rukojeti a robustní pouzdro zajišťují při práci větší komfort. Díky robustní konstrukci je zkoušečka napětí i při intenzivním používání spolehlivá a má dlouhou životnost.

Termíny soutěže

Start: 1. 11. 2016
Ukončení: 31. 12. 2016

Zveřejnění výherců na portálu TZB-info: do 15. 1. 2017
Předání cen: V sídle společnosti Testo, s.r.o. Jinonická 80, Praha 5 (v průběhu ledna 2017). S výherci bude telefonicky nebo e-mailem dohodnuto přesné datum a čas předání výher.

Podmínky soutěže

  • Soutěže se můžete zúčastnit pouze jednou.
  • Pracovníci portálu TZB-info, firmy TESTO a jejich rodinní příslušníci jsou z účasti v soutěži vyloučeni.
  • Soutěžící musí odpovědět na všechny tři soutěžní otázky a zadat funkční e-mailovou adresu. Výhercem se stanou 3 soutěžící, kteří odpověděli správně a u třetí otázky byli nejblíže správné hodnotě. V případě shodných odpovědí, rozhoduje čas doručení správných odpovědí. Výherci budou e-mailem vyzváni k zaslání kontaktních údajů pro předání výhry.
  • Výhry nelze vyplatit v hotovosti.
  • Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž bez předchozího oznámení zkrátit, prodloužit či zrušit.
  • Výhry budou předány zástupci firmy TESTO, s.r.o. v sídle společnosti.
  • Účastí v soutěži souhlasíte se zasíláním informačních e-mailů z oblasti měřicí techniky společnosti Testo, s.r.o. Zasílání těchto informací můžete kdykoliv zrušit – způsob zrušení zasílání je uveden v každé zprávě. Informační e-maily jsou rozesílány maximálně 1× měsíčně.

Informace o partnerovi soutěže

TESTO AG - představitel inovace ve vysoce moderní měřicí technice vyvíjí, vyrábí a prodává přístroje pro měření klima, životního prostředí nebo pro obor potravinářství, farmacie, zdravotnictví a elektrotechniky. Společnost Testo Vám nabízí pro každé měření ideální přístroj nebo Vám rovnou dodá kompletní systém měření.

Měřicí systémy zajišťují hygienu a bezpečnost pokrmů ve velkokuchyních, zajišťují optimální klima vnitřních prostor, minimalizují emise a zachovávají ty nejpřísnější podmínky ve výrobě farmaceutických produktů.

Veškeré informace o této firmě a všech jejích produktech naleznete na www.testo.cz.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.