logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Testo 480 – jednoduše změřit víc

Pro změření ovzduší v místnosti je třeba změřit, analyzovat a dokumentovat mnoho parametrů. Měřící přístroj pro analýzu ovzduší testo 480 za Vás přitom mnoho úkolů převezme. S tímto přístrojem zpracujete data efektivně a hravě je spravujete pomocí odpovídajícího softwaru.

Díky velkému výběru digitálních sond se rozšiřuje Vaše oblast použití. Již není téměř žádné měření, které byste nemohli provést. Ztráty informací nebo chyby, které by mohly vzniknout souhrou přístroje a sond jsou minulostí. Jednou zkalibrovaná sonda automaticky propočítává odchylky. Výsledek přístroje je již srovnaný a proto bezchybný. Díky možnosti nechat sondy zkalibrovat bez ručního přístroje, není nepřetržité používání přístroje žádným problémem.

Testo 480 je všechno, co v klimatizační a ventilační technice potřebujete. Můžete provádět mnoho různých měření s pouze jedním přístrojem. Jednoduše si vyberete sondu, která je pro Vaši aplikaci vhodná. Měříte rychle, bezpečně a v souladu s normami, ať už si vyberete kteroukoliv. A díky integrované paměti máte vždy přehled o naměřených datech.

Rozšíření o novinky.

Inteligentní, digitální, kompaktní – měření ovzduší s mnohostranným měřícím přístrojem pro analýzu klimatu, testo 480, je nyní ještě komfortnější:

Sonda se žhaveným drátkem 7,5 mm pro měření proudění ve ventilačním kanálu. Používá se speciálně v kanálech s malými předvrtanými otvory.

Měření odtahu v laboratořích
Měření odtahu v laboratořích
Nová termická sonda proudění měří ve shodě s normami rychlost proudění v odtahu z laboratoře.

Sonda se žhavenou kuličkou 3 mm pro měření proudění nezávisle na směru. Slouží pro rychlou kontrolu ve ventilačním kanálu a je odolná proti turbulenci.

Termická sonda proudění 10 mm ke kontrole a měření proudění a objemového průtoku odpadního vzduchu u laboratorních odtahů podle EN 14175.

Sonda WBGT pro měření a kontrolu tepelné zátěže na pracovištích, např. v ocelářském a sklářském průmyslu. Index WBGT (Wet Bulb Globe Temperature) se měří jako míra sumarizace klimatu v souladu s normou dle DIN 33403 příp. ISO 7243.

Výpočet PMV / PPD (Predicted Mean Vote / Predicted Percentage Dissatisfied) pro zjištění pohody prostředí na pracovištích. Podle ISO 7730 se z více parametrů zjišťuje hodnota, která pomáhá expertům na ovzduší objektivně posoudit prostorové klima.

Měření objemového průtoku
Měření objemového průtoku
Měření v kanálech za stísněných prostorových podmínek se stává s novou kompaktní sondou ze žhaveným drátkem a sondou se žhavenou kuličkou snadnějším.
Měření WBGT
Měření WBGT
Bezpečnost práce na pracovištích s vysokou tepelnou zátěží má nejvyšší prioritu. Sonda WBGT Vám pomůže při kontrole hodnot.
Hodnocení pohody prostředí
Hodnocení pohody prostředí
Výpočet a zobrazení veličin pohody prostředí PMV a PPD probíhá přímo v přístroji.

Více informací o možnostech měření s přístrojem testo 480 naleznete na www.testo.cz/480.


TESTO, s. r. o.
logo TESTO, s. r. o.

Digitální měřicí přístroje: teploměry, vlhkoměry, měřiče proudění; přístroje pro zaregulování vzduchotechniky; systémy pro validaci čistých prostorů, měření turbulencí, kvality ovzduší, hlukoměry, luxmetry, analyzátory kouřových plynů; detektory, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.