logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Parkoviště u stadionu odvodněno monolitickými žlaby MEA


MEA DM City parkoviště Litvínov

Nově opravené parkoviště zimního stadionu v Litvínově je odvodněno žlaby MEA DL/DM City s optimalizovanou konstrukcí pro střední zátěže. Město Litvínov nechalo nejen opravit a zrekonstruovat asfaltový povrch parkoviště u tréninkového stadionu, ale také obnovit jeho odvodnění.

MEA DM City parkoviště Litvínov (2)
MEA DM City parkoviště Litvínov (2)

Pro svedení dešťové vody byly použity monolitické žlaby DL 1000, které jsou vyrobeny z polymerického betonu. V tomto provedení jsou výrazně lehčí než srovnatelné betonové žlaby. Těleso žlabu je kompaktní a lehké, takže i jeho instalace probíhá rychle a bez nároků na další mechanizaci.

Ucelená konstrukce žlabu je velmi odolná proti povětrnostním podmínkám i náročnému provozu. Osobní auta nepřejíždějí žádné pohyblivé části kovových roštů, takže se nezvyšuje hluk z parkoviště.

MEA žlaby DM 1000 (City)
MEA žlaby DM 1000 (City)
 

Správa města v budoucnu ocení také minimální nároky na údržbu tohoto odvodňovacího systému.

Více o odvodnění MEA pro města a obce na www.mea-group.com

MEA Water Management s.r.o.
logo MEA Water Management s.r.o.

Komplexní hospodaření s dešťovou vodou. Firma nabízí odvodňovací systémy pro venkovní plochy z polymerického betonu, nerezové systémy pro gastro provozy, nerezové koupelnové žlaby, podlahové a střešní vpustě, vsakovací systémy a nádrže na dešťovou vodu, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.