logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Moderní lisovací systém na nerezovou ocel IVAR.INOX - pitná voda a průmyslové aplikace


IVAR.INOX provedený z nerezové oceli je ideálním řešením pro instalaci rozvodů pitné vody, protože nerezová ocel AISI 316L splňuje přísné hygienické požadavky a zaručuje odolnost proti korozi. Spolehlivé a vysoce kvalitní komponenty jej předurčují také pro topné, chladicí a protipožární systémy a pro rozvod stlačeného vzduchu v pozemním stavitelství i v průmyslu.

Systém IVAR.INOX je certifikovaný v ČR pro rozvody vody (včetně vody pitné), topení, průmyslové aplikace, stlačený vzduch a další aplikace uvedené v návodu (certifikát SZÚ Brno) a pro použití v suché nebo mokré soustavě stabilních hasicích zařízení (certifikát PAVUS Praha).

TRUBKA IVAR.INOX

  • trubka - nerez / inox AISI 316 L
  • účel použití: pro zdravotně technické instalace, stlačený vzduch, průmysl a ostatní aplikace
  • vlastnosti: odolná proti korozi, nehořlavá, třída hořlavosti A1 podle DIN 4202-1
  • materiál: INOX 14404 (AISI 316 L)

Protipožární a sprinklerové systémy


IVAR.INOX nerezový systém lisovacích fitinků a potrubí je schválen k použití v suché nebo mokré soustavě stabilních hasicích zařízení (sprinklerové systémy), v průměrech od 22 do 108 mm. Odpovídá normě ČSN EN 12845, týkající se automatických sprinklerových systémů a normě UNI 10779 (a příslušným národním normám), týkající se plnění hydrantů.

Těsnicí O-kroužky vyrobené z černého EPDM jsou odolné vůči stárnutí, teplu a chemickým látkám. Schváleny a k dispozici jsou oba profily O-kroužků ve „standardním“ i „LBP“ provedení.

Podmínky použití pro hydranty:

Maximální tlak: 16 bar

Podmínky použití pro sprinklery:

Maximální tlak pro průměry až do 76,1 mm: 16 bar
Maximální tlak pro průměry 88,9 a 108 mm: 12,5 bar

Certifikace:

Pro sprinklerové protipožární aplikace byl systém IVAR.INOX certifikován dle německého předpisu VdS - CEA 4001 (v ČR dle normy VdS 2100-26:2007-03).



IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.