logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vlhčené ubrousky do toalety nepatří, zahlcují a ucpávají kanalizaci

Vlhčený toaletní papír, který neucpává kanalizaci. foto HAGLEITNER HYGIENE ČESKO s.r.o.
Vlhčený toaletní papír, který neucpává kanalizaci. foto HAGLEITNER HYGIENE ČESKO s.r.o.

Pěnou vlhčený toaletní papír je hygiernický a neucpává kanalizaci. Hotové, balené vlhčené ubrousky jsou na rozdíl od toaletního papíru vyráběny z netkané celulózy s dlouhými vlákny, částečně i z plastů.

Reklama

Vlhčené ubrousky mohou ucpat kanalizaci, čerpadla i celé čistírny odpadních vod

Zatímco běžný toaletní papír se rychle rozloží, vlhčený ubrousek ne. Hotové, balené vlhčené ubrousky jsou na rozdíl od toaletního papíru vyráběny z netkané celulózy s dlouhými vlákny, částečně i z plastů, v kanalizaci tak dokážou způsobit velké komplikace, díky své odolnosti proti roztržení mohou vlhčené ubrousky ucpat kanalizaci, čerpadla i celé čistírny odpadních vod. Což má nakonec i dopad na naši peněženku, protože vyčištění ucpaného odpadu či oprava čerpadla není zadarmo.

Apelujeme proto touto cestou na všechny odběratele, aby likvidaci výše uvedeného odpadu prováděli jiným způsobem, než splachováním do kanalizace, uvádí na svém webu například MORAVSKÁ VODÁRENSKÁ, a.s. K likvidaci klasických použitých vlhčených ubrousků jsou určeny nádoby na tříděný odpad, směsný komunální odpad, apod.

Efektivním řešením hygieny je vlhčený toaletní papír - právě vyrobený a hygienický

Vlhčený toaletní papír z XIBU senseMOISTCARE, dávkovači pěny k navlhčení suchého toaletního papíru si můžete zajistit komfort a zdraví.

Čisticí pěna se nanese hygienicky, čerstvá na suchý toaletní papír

Nevzniká tak žádné nebezpečí plynoucí z papíru znečištěného choroboplodnými zárodky předchozím uživatelem, jak tomu bývá u vlhčených toaletních papírů vyjmutých z obalu.
Čisticí roztok se v dávkovači nemůže kontaminovat, protože dávkovače XIBU nenasávají při výdeji čisticí pěny žádný vzduch. Výdejní tryska dávkovače XIBU je vyrobena ze speciálního plastu, který tlumí růst bakterií.

Jak funguje XIBU senseMOISTCARE?
Jednoduše podržte suchý toaletní papír pod dávkovačem a poté se bezdotykově aplikuje předem nastavené množství čisticí pěny careMOUSSE.
Při použití v komerčních objektech (zdravotnická zařízení, sociální péče. hotely, penziony..) je výhoda, že displej XIBU MOISTCARE (katalogové číslo: 490060350000) uživatele navede, jak dávkovač použít. Díky tomu si návštěvníci, pacienti i obyvatelé všimnou výrobku a budou ho správně používat.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.