logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Jediné pasivní průhledové krby s výsuvem na trhu určené pro nízkoenergetické a pasivní domy

Aktuálním trendem pro nízkoenergetické a pasivní domy jsou nyní pasivní průhledové krbové vložky nebo vložky se zadním přikládáním od BeF Home. Šetří náklady na teplo, jsou ekologické, poskytují nám požitek z pozorování živého ohně a ocení je také zákazníci, kteří kladou zvýšený zájem na design.

Exkluzivní nová řada pasivních průhledových teplovzdušných krbových vložek BeF Double Feel Passive je určená pro pasivní a nízkoenergetické domy, u kterých se provádí Blower Door test (test vzduchotěsnosti). S ohledem na svoji hloubku jsou prostorově nenáročné, což oceníte především v moderních interiérech. Samozřejmostí u vložek BeF Double Feel Passive je splnění těch nejpřísnějších evropských emisních norem a limitů.


Propracovaná řada pasivních průhledových teplovzdušných krbových vložek BeF Twin II Passive je určená rovněž pro pasivní a nízkoenergetické domy, u kterých se také provádí Blower Door test. Tyto krbové vložky se vyznačují velmi nízkým výkonem, vysokou účinností a maximální těsností topeniště, které je vyloženo masivním akumulačním materiálem carcon. Carconové tvarovky mají speciální tvar, který optimálně usměrňuje tok spalin.


Spojením propracované funkčnosti teplovodních krbových vložek BeF Aquatic a moderního designu v podobě oboustranných teplovodních krbových vložek řady BeF Twin II vznikla nová pasivní teplovodní řada krbových vložek BeF Twin Aquatic II Passive. Díky schopnostem provozu na nízký výkon nepodléhají tyto vložky každoročním povinným kontrolám technického stavu a provozu spalovacích stacionárních zdrojů dle zákona o ochraně ovzduší 201/2012 Sb. Vložky zvládnou nejen spolehlivě a efektivně ohřát vodu ve výměníku, ale zároveň i zajistit hřejivý pocit při pohledu na hořící oheň. Součástí těchto krbových vložek je pak samozřejmě dochlazovací smyčka, příruba na přívod externího vzduchu a rovněž naše nejmodernější provedení podstavných nožiček ve třech výškách.


Jedno ale mají tyto nové řady pasivních průhledových krbových vložek od BeF Home společné a to:

  • Oproti starším modelům je v ohništi masivnější vrstva akumulačního materiálu carconu, který byl speciálně vyvinut pro naši firmu, a to až o 100 %. Díky tomuto nejmasivnějšímu materiálu na trhu vydrží déle nahřáté topeniště.
  • Nový výsuvný systém zajišťuje plynulý, velmi snadno ovládaný výsuv dveří a hlavně dokonale bezhlučný provoz. Toto řešení je nejkomfortnějším provedením, jaké tu kdy bylo. Výsuvný systém je vybaven dvěma závažími, která mají vlastní vodicí osy. Propracovaný přítlak dveří zajišťuje dokonalou těsnost topeniště. Tento pojezd je nejlepší ve všech ohledech na evropském trhu.
  • Revoluční tvar spalovacích komor, které jsou konstruované na základě aerodynamických testů. Tím je dosaženo dokonalého modelu proudění spalin.
  • Strukturovaný aktivní povrch carconů zachycuje partikulární částice s následným dopalováním.
  • Možnost varianty se zadními plnými dvířky je ideálním řešením pro přikládání paliva např. z technické místnosti.
  • Samozřejmostí u všech těchto vložek je splnění těch nejpřísnějších evropských emisních norem a limitů.

Průhledové krbové vložky od BeF Home je vhodné umístit třeba doprostřed pokoje jako solitér nebo mezi příčku stěny. Budete tak mít možnost výhledu na oheň z obou stran. Vložky se zadním přikládáním najdou své uplatnění ve stěně mezi dvěma místnostmi a umožňují nám tedy elegantně oddělit např. technickou místnost pro přikládání od prostor určených k relaxaci a odpočinku. Krbové vložky jsou dnes již neodmyslitelným doplňkem interiéru a zdrojem vytápění téměř každého domu. Plyn i elektrická energie se stále zdražuje a nyní se více než kdy jindy vyplatí přemýšlet o alternativním, levnějším a ekologičtějším tepelném zdroji, kterým spalování dřeva bezesporu je.

Proč zvolit krbovou vložku od BeF Home?

  • Protože jako jedni z mála máme vlastní výrobní prostory na území České republiky. Díky tomu dokážeme ohlídat kvalitu po celou dobu výrobního procesu.
  • Protože máme za sebou více než 20 let existence a 17 000 zákazníků.
  • Protože naše produkty stále inovujeme a vy máte jistotu, že vždy koupíte jen to, co splňuje poslední normy a nařízení.
  • Protože máme nejširší sortiment krbových vložek na trhu, který zahrnuje přes 100 originálních rozměrů a designů.
  • Protože vám neprodáváme jen krb, ale i záruku. Proto dodáváme náhradní díly i po 20 letech.
  • Protože neprodáváme na přímo zákazníkům, ale přes proškolené a autorizované dealery. Jen tak Vám dokážeme zajistit, že vyberete správný výrobek a Váš partner Vám bude na blízku.
  • Protože jsme česká firma a poskytujeme pravidelný celoživotní servis.
  • Protože už víc jak dvacet let zdokonalujeme celý proces výroby.
  • Protože zaměstnáváme a spolupracujeme jen s těmi nejlepšími v našem oboru.
  • Protože nedáváme delší záruku na výrobky, než je existence firmy.
  • Protože používáme ekologicky nejšetrnější způsoby výroby, uskladnění a distribuce. Na přírodě nám záleží.

BeF Home, s.r.o.
logo BeF Home, s.r.o.

Jsme český výrobce krbových vložek a krbových kamen. V naší nabídce naleznete jak krbové vložky s teplovodním výměníkem, tak i krbové vložky teplovzdušné, rohové i designové. Naše krby se vyznačují kvalitním zpracováním a moderním designem.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.