logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Nový komín HELUZ DUO ušetří čas i náklady

Systémem HELUZ DUO se vyrábí ve dvou variantách – HELUZ IZOSTAT DUO s tenkostěnnou izostatickou vložkou nové generace a HELUZ MULTI DUO s tenkostěnnou keramickou vložkou. Oba systémy mají nový typ komínové tvarovky, která má tři řady otvorů, a tedy i více vzduchových mezer.

Novinku z rodiny komínů uvádí na trh český výrobce cihelných produktů, společnost HELUZ. Komín se skládá z nových cihelných komínových tvarovek a osvědčených vysoce kvalitních tenkostěnných vložek. Díky tomu nepotřebuje další tepelnou izolaci, je levnější a jeho stavba rychlejší.

Systémem HELUZ DUO se vyrábí ve dvou variantách – HELUZ IZOSTAT DUO s tenkostěnnou izostatickou vložkou nové generace a HELUZ MULTI DUO s tenkostěnnou keramickou vložkou. Oba systémy mají nový typ komínové tvarovky, která má tři řady otvorů a tedy i více vzduchových mezer. Díky tomu již není potřeba tepelná izolace a to ani při vysokých teplotách. A právě díky nové konstrukci bez využití přídavné izolace šetří peníze – komín je cca o 20 % levnější než ve variantě s izolací a jeho stavba je rychlejší a jednodušší.

Dokonale hladké stěny izostatické i keramické vložky brání nadměrnému usazování pevných částí spalin, jsou odolné vůči kyselinám, vlhkosti, korozi a vysokým teplotám. Oproti šamotovým vložkám také lépe odolávají přímému plameni a nepraskají. Jsou vhodné pro všechny typy paliv, a to i při použití méně kvalitního otopu na zatápění. Na komín DUO MULTI je výrobcem nabízena záruka 30 let, jako u všech komínových systémů HELUZ, na komín DUO IZOSTAT získá zákazník záruku 50 let.

IZOSTAT DUO
IZOSTAT DUO
MULTI DUO
MULTI DUO
Tvarovka HU
Tvarovka HU
Komínová tvarovka HELUZ DUO
Komínová tvarovka HELUZ DUO


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.