logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Klidně na dovolenou

Doba dovolených se blíží. Přinášíme několik inspirací pro klidnější odjezd. Proti nenechavým rukám nechtěných návštěvníků pomohou dokonalé atrapy kamer. Pro ochranu spotřebičů v čím dál tím častějších bouřkách doporučujeme používat místo klasických prodlužovaček přepěťové ochrany.

Reklama


Proti zlodějům

Atrapy bezpečnostních kamer RETLUX

Proti nenechavým rukám nechtěných návštěvníků pomohou dokonalé atrapy kamer. Kamery RETLUX mají i servisní světýlko, které – jako na pravé kameře – evokuje její funkčnost. Atrapy bezpečnostních kamer RETLUX vynikají realistickým vzhledem.
Například Dummy Ir Camera (model), která má podlouhlý tvar a snadno nastavitelný držák, je obohacena o červeně blikající LED světlo, které bliká v pravidelných intervalech a je velice dobře vidět i za šera či v noci. Její instalace je velmi snadná – připevní se ke stěně pomocí šroubků, které jsou součástí balení.
Stejně snadno nainstalujeme i další typ Retlux RDC 4002, která je k nerozeznání od panoramatických kamer, s nimiž se často setkáváme například v metru či úředních budovách. I ona je vybavena červeně blikajícím LED světlem.

Atrapy bezpečnostních kamer RETLUX
Atrapy bezpečnostních kamer RETLUX

Atrapy bezpečnostních kamer RETLUX

Retlux RDC 4001 Dummy Ir Camera

  • rozměry: 17,5 x 14,5 x 8,3 cm
  • napájení: 2 x AA baterie
  • Doporučená cena 399 Kč

Retlux RDC 4002 Dummy Ir Camera

  • Napájení: 3 x AAA baterie
  • Rozměry: 12,5 x 8,8 cm
  • Doporučená cena 239 Kč

Digitální časový spínač SENCOR SST 13D

Proti zlodějům také pomáhá, když objekt působí udržovaně a neustále obývaně. O to se ideálně postará digitální časový spínač SENCOR SST 13D. Ten může ve stanovených časových intervalech zapínat a vypínat spotřebiče napájené střídavým síťovým napětím 230 V. Dovoluje nastavit až osm spínacích programů. Doporučená cena 319 Kč.

Proti přepětí a výkyvům el. energie

Aby se vám nespálily spotřebiče a elektronika při čím dál tím častějších bouřkách, doporučujeme používat místo klasických prodlužovaček přepěťové ochrany. Přepěťové ochrany SENCOR jsou nabízeny v několika variantách – od jednoduché přes mnohanásobné s USB konektory pro nabíjení připojených zařízení. Cenově jsou dostupné od 229 Kč.

digitální časový spínač SENCOR
detektor kouře RETLUX
přepěťová ochrana SENCOR

Proti požáru a výbuchu

Proto, abyste ochránili nejen svůj domov, když odjedete, ale i v případě, kdy jste doma, je třeba chránit své zdraví. K tomu mohou býti nápomocné i detektory kouře RETLUX, detektor oxidu uhelnatého nebo detektor LPG, svítiplynu a zemního plynu. Ty díky světelné i zvukové signalizaci přivolají zalarmují pomoc.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.