logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Kamery Teco rozšiřují aplikační záběr systémů Tecomat

Uživatelé systémů Tecomat již dlouhou dobu využívají objektu „Obraz z IP kamery“, který mohou položit na libovolnou webovou stránku svého projektu. Stojí za to si zde připomenout, že již delší dobu je možné na jednu stránku umístit najednou 4 takové objekty a vytvořit si tak jednoduchý dohledový systém.

Bylo a je naší snahou dělat řešení univerzální a tak jsme pro prezentaci obrazu z kamer zvolili rychlé vyčítání statických obrázků, které poskytuje většina kamer na svém webovém rozhraní.

Toto řešení je kompatibilní se všemi browsery. Zobrazení streamu se zatím vyhýbáme, protože vyžaduje mít nainstalované příslušné pluginy v konkrétním webovém prohlížeči, což už úlohu zesložiťuje. Na dotazy, které se množí, jaké kamery doporučujeme i nadále odpovídáme, že libovolnou, která poskytuje právě ty statické obrázky a to co nejvyšší frekvenci.

Přesto jsme učinili průzkum dodavatelů kamer a našli přímý technický i obchodní kontakt na výrobce, se kterým jsme odladili nastavení verze firmwaru speciálně pro Foxtrot. Tato verze volí optimální datový tok proto, aby se na webové stránce zobrazily 4 kamery plynule v reálném čase v podstatě jako stream. Odtud již byl pouhý krůček k tomu, abychom přišli na trh s kamerami pod značkou Teco.

Nic se nemění na tom, že i nadále lze k Foxtrotu připojovat libovolné kamery, se kterými si uživatel poradí sám. Pokud však chce mít garanci vzájemné kompatibility, jsou tu právě kamery Teco, kde jako výrobce tuto kompatibilitu a jednoduché nastavení budeme garantovat.

V počáteční základní nabídce máme kamery v rozlišeních 1,4 Mpx (1240 × 1040) a 2,1 Mpx (Full HD) v několika základních provedeních. V případě větších projektů jsme připraveni sáhnout do širokého portfolia primárního výrobce resp. si s ním dohodnout vývoj i některé nové nebo specializované funkce.

Náběh prodejů a dodávek kamer Teco předpokládáme ve 2. Q 2016. Objednávky přijímáme již nyní.

Stručný přehled provedení kamer Teco
Stručný přehled provedení kamer Teco

Teco a.s.
logo Teco a.s.

Vývoj a výroba řídicích systémů nejen pro inteligentní řízení domů a budov. Systémy Tecomat Foxtrot jsou chytrým standardem umožňujícím ovládat veškeré současné technologie přes nejrůznější komunikační zařízení od vypínače po dotykové panely.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.