logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

S Akademií zateplování se dozvíte víc

1. ročník Akademie zateplování přináší přední výrobce tepelných, akustických a protipožárních izolací Knauf Insulation. Akademie nabídne jak odborný program, tak zkušenosti a tipy i triky z každodenní praxe. Odbornou garanci poskytuje přední český odborník doc. Ing. František Kulhánek, CSc., z ČVUT Praha.

To, že v době stále rostoucích cen energií zateplení šetří peníze už dnes ví snad každý. Účastníci Akademie se ale navíc dozvědí, že dobře provedené zateplení může výrazně zvýšit požární bezpečnost celé budovy a tím ochránit majetek i lidské životy, že pomáhá v boji s obtížným venkovním hlukem, i že zamezuje vzniku plísní a vlhkosti uvnitř budov.

Akademie zateplování bude probíhat formou seminářů, během nichž budou účastníci probírat problémy a zapeklitosti každodenní praxe. Akademie dá odborníkům i laikům příležitost získat kompletní informace o skutečně funkčním zateplení včetně aktuálních informací o konstrukčních systémech, produktech a nových technologiích. Účastníci si odnesou znalosti o správném řešení typických i nestandardních detailů v zateplení fasád, střech i vnitřních stěn. Společnost Knauf Insulation zamýšlí v rámci Akademie zateplování vyslechnout názory projektantů a architektů, kteří stojí u zrodu celé stavby, aby mohla i v budoucnu stále poskytovat kvalitní výrobky.

První ročník seminářů Akademie zateplování proběhne ve třech městech: v Ostravě 22. března, v Brně 24. března a v Praze 7. dubna. Odbornou garanci poskytuje přední český odborník Doc. Ing. František Kulhánek z ČVUT Praha. Účast na Akademii je zdarma a další výhodou pro účastníky je získání jednoho akreditačního bodu do celoživotního vzdělávání ČKAIT. Počet míst je kapacitně omezen, proto se prosím registrujte co nejdříve na webových stránkách Akademie zateplování, kde naleznete i podrobnější informace a program seminářů (www.akademiezateplovani.cz).

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.