logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jak na zateplení, výměnu oken a instalaci stínění?

Zateplení rodinného nebo bytového domu může být pro laika velká neznámá. Jak na to? Jaký je postup a jaké dotace lze využít? Jakou dokumentaci je potřeba zpracovat? S těmito otázkami vám poradí následující video, kde vystupuje i Oldřich Rejl, šéfredaktor ESTAV.cz.

Reklama

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Potěšilo nás, když portál TZB-info jako respektovaný zdroj informací a největší odborný portál v ČR byl vybrán jako odborný garant pro ČEZ Akademii, rozsáhlý edukační seriál, který radí lidem, jak snížit účty za energii.

Toto video se týká zateplení rodinného nebo bytového domu, instalaci stínění, výběru správných oken a využití dotací. Jak celá akce vypadá z pohledu předsedy SVJ bytového domu?

V tomto dílu ČEZ Akademie vám radí Ing. arch. Oldřich Rejl, který je absolventem Fakulty stavební ČVUT se specializací na architekturu a stavitelství a je šéfredaktorem portálu ESTAV.cz, sesterského portálu TZB-info pro širokou veřejnost. Olda je naším kolegou, který má ke stavařině ještě další pohled navíc. Vidí dům nejen jako technický celek, ale také očima architekta jako prvek urbanismu či krajiny až po design jednotlivých detailů.

Děkujeme společnosti ČEZ za možnost být u tohoto velkého projektu. Inspirujte se i v dalších videích a odpovědích na dotazy na www.cezakademie.cz

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.