logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zjednodušte si kotvení ETICS pomocí nové univerzální hmoždinky ThermoDrive-V2 08

Hmoždinka ThermoDrive-V2 08 představuje novou generaci upevňovacích prvků pro ETICS, které jsou navrženy tak, aby splňovaly nejvyšší požadavky na spolehlivost, univerzálnost a přesnost instalace.

Hlavní výhodou hmoždinky ThermoDrive-V2 08 oproti ostatní typům je její univerzálnost:

  • umožňuje povrchovou i zápustnou montáž
  • je vhodná pro zdvojování ETICS
  • umožňuje kotvení do všech podkladů A, B, C, D, E (od betonu přes cihly po pórobeton)
  • je vhodná pro všechny izolanty (EPS, XPS, minerální vlna) tloušťky 80-420  mm

ThermoDrive-V2 08 nabízí několik dalších klíčových výhod:

Rozpěrná zóna je delší, takže kotevní délka je 25-65 mm. Speciální konstrukce rozpěrné zóny s více segmenty, které se při instalaci rovnoměrně rozpínají, zajišťuje pevné uchycení ve všech materiálech. Z praxe a měření na stavbě víme, že hodnoty vytažení hmoždinky z podkladu jsou vyšší než 2,5 kN.

Předmontovaný šroub z pozinkované oceli je součástí hmoždinky a urychluje tak montáž, která probíhá pomocí montážního bitu LIKOV (torx TX 30x160 pro délky hmoždinek 135-255 mm, torx TX 30x250 pro délky hmoždinek 275-455 mm)

K hmoždince se dodává široká škála příslušenství - talíře o průměru 90 a 140 mm, prostorově tvarovaný talíř TDMW-110, montážní bity torx TX 30x160 a TX 30x250, montážní tool a EPS a MW zátky.

Součinitel bodové prostupnosti tepla je v případě zápustné montáže pouze 0,001 W/K. 

Technicky nejlepším řešením pro montáž je použití montážního přípravku, který zajistí rychlou a bezproblémovou montáž s přesnou hloubkou zapuštění hmoždinky pod povrch izolantu.

Díky inovativní konstrukci, kvalitnímu materiálu a širokému spektrum použití je ThermoDrive-V2 08 ideální volbou pro profesionály i domácí kutily.

Více informací ohledně montáže a použití se dozvíte zde


LIKOV s.r.o.
logo LIKOV s.r.o.

LIKOV je předním evropským výrobcem stavebních profilů a příslušenství pro zateplovací systémy. Své výrobky vyvážíme do více než 40 zemí světa a na českém trhu jsme lídry v oboru. Sledujeme aktuální trendy a své produkty vyvíjíme podle vzrůstajících nároků ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.