logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vítězné objekty v soutěži pro nejlepší klempíře ART OF ZINC 2023

Kvalitní klempířská práce má zásadní vliv na estetiku i funkčnost objektu. V přehlídce ART OF ZINC prezentujeme objekty, zpracované zkušenými klempíři, mistry v práci s titanzinkem RHEINZINK.

Klempířské řemeslo je nenahraditelné při budování moderních novostaveb i při rekonstrukcích památkových objektů. Dokladem toho jsou letošní objekty, mezi nimiž najdete sportovní halu, která se díky pečlivému architektonickému řešení a kvalitnímu zpracování stala ozdobou města, individuálně řešené moderní stavby na míru zákazníkovi i citlivé rekonstrukce památkově chráněných objektů. Všestrannost a rozsah řemeslného záběru klempířských firem je obdivuhodná.

Dvanáctý ročník soutěže ART OF ZINC proběhl v kategoriích: Střecha, Fasáda, Klempířský detail technický, umělecký a Těžká váha. Porota posuzovala úroveň technického zpracování titanzinku vzhledem k odpovídajícím normám, estetickou úroveň funkčního řešení a celkovou architektonickou úroveň objektu.

Objekty jsou velmi různorodé, zajímavé a v některých parametrech obtížně porovnatelné. Proto neurčujeme pořadí, ale vyhlašujeme v každé kategorii rovnocenné ocenění „TOP“ pro všechny vybrané objekty. Každá z realizací má svůj mnohdy zajímavý příběh a s některými z nich se budeme snažit odbornou veřejnost během roku seznámit.

Všem ohodnoceným realizátorům blahopřejeme!

Vítězové obdrží hodnotné praktické ceny a diplom. Vítězné objekty a jejich realizátory prezentujeme v odborných médiích, v newsletteru a v tiskových zprávách.

Tiskem vyjde přehled oceněných objektů v červnovém čísle časopisu Střechy, fasády, izolace.

Vybrané objekty nominujeme do celosvětového výběru Top objektů měsíce. Letošní objekty měsíce z celého světa si můžete prohlédnout zde.

ART OF ZINC 2024

Zároveň s výsledky 12. ročníku soutěže vyhlašujeme další ročník pro objekty realizované během roku 2024. Neváhejte a zúčastněte se!

Více informací o soutěži ART OF ZINC


RHEINZINK ČR, s.r.o.
logo RHEINZINK ČR, s.r.o.

RHEINZINK je výrobce značkového titanzinku pro střechy, fasády a odvodňovací systémy. Přírodní titanzinek RHEINZINK vyniká kvalitou a bezúdržbovostí, nemusí se natírat. K dalším přednostem materiálu patří dlouhá životnost, ohleduplnost k životnímu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.