logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Co zajímavého přinese veletrh STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO 2024

Novinka TULITO od společnosti PRVNÍ CHODSKÁ TESARIO
Novinka TULITO od společnosti PRVNÍ CHODSKÁ TESARIO

Nejvýznamnější firmy z oboru střech a úspor energií představí své novinky. Jedinečná bude například přehlídka výrobců střešních oken, kterou takto ucelenou jinde neuvidíte.

Významně bude zastoupen i obor zelených střech a těšit se můžete na širokou nabídku nářadí, strojů a další techniky pro řemeslníky i kutily v rámci oblíbeného již 5. ročníku Festivalu dřeva a nářadí. V rámci Festivalu uvidíte novinku s názvem TULITO. Jedná se o jednoduché a praktické řešení bydlení na zastavěné ploše 25 m2 a maximální výšce do 5 m, bez nutnosti stavebního povolení. Díky velkému prosklení z čelní strany splývá interiér s exteriérem a výsledkem je velmi příjemný prostor k bydlení, odpočinku, práci, zábavě i soukromí.

Rozsáhlá je nabídka solárních systémů, bateriových úložišť nebo systémů nabíjení. K vidění budou i větrné elektrárny evropského výrobce určené pro rodinné a bytové domy a menší firmy o výkonu 5 kW. Lákadlem budou jistě i výrobky z oblasti elektromobily. Kromě elektromobilů uvidíte kapotovanou tříkolku umožňující celoroční provoz a lze ji řídit i bez ŘP.

Nechybí expozice dodavatelů energií s aktuálními cenovými nabídkami. I ostatní komodity jsou výborně zastoupeny a veletrh tak nabídne komplexní řešení napříč celým oborem.

PRAKTICKÉ INFORMACE

KDY: 15.–17. 2. 2024, čt a pá 10–18 h, so 10–17 h
KDE: PVA EXPO PRAHA Letňany, Beranových 667, Praha 9

 

ZLEVNĚNÁ VSTUPENKA k zakoupení ZDE


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.