logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Udržte sebe i své kolegy v bezpečí. Pomůže vám Institut bezpečnosti práce ve výškách

Chcete mít jasno v tom, jaká pravidla dodržovat pro bezpečnou práci na střechách? Pomůže vám Institut bezpečnosti práce ve výškách.

Jde o nezávislý panel odborníků, který tu je především pro stavaře, architekty nebo projektanty. S jejich pomocí snadněji dodržíte všechny potřebné normy a vyhnete se tím případným pokutám a dalším postihům.


Odborníci z Institutu vám zkrátka poradí, jak vyhovět zákonům i předpisům a zároveň ušetřit peníze a starosti. Můžete se spolehnout třeba na znalosti technologického garanta projektu Mojmíra Klase - předního znalce v oboru bezpečnosti -, který se ve stavebnictví pohybuje již 30 let. 


„Chceme lidi seznámit s bezpečnými postupy při práci ve výšce. Pomůžeme třeba se způsobem správného navrhování systémů určených k ochraně proti pádu, jejich instalaci i používáním. Jsme připravení poradit také s posuzováním konkrétních individuálních situací,“ vysvětlil Klas. 


Dále u zrodu Institutu stojí odbornice na ISO Veronika Soukupová nebo advokát Štefan Rehák, který se zaměřuje především na správní, stavební a trestní právo. V neposlední řadě se mezi odborné garanty přidal také zkušený architekt David Kotek. Všichni za sebou mají desítky let zkušeností.


Než se vydáte na další projekt, navštivte webové stránky Institutu www.ibpv.cz a získejte ověřené a spolehlivé informace o bezpečném pracování na střechách. 

Více informací


Institut bezpečnosti práce ve výškách
logo Institut bezpečnosti práce ve výškách

Vše o bezpečnosti práce ve výškách a systémech proti pádu na jednom místě. Jak vyhovět zákonům a předpisům, jak správně vybrat, instalovat a ušetřit peníze i starosti. Články, podcasty a rozhovory s odborníky z praxe.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.