logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová střešní plechová šablona SATJAM Rombo Metalic

Inovovaná varianta původní plechové šablony SATJAM Rombo Premium.

Představujeme Vám novinku SATJAM Rombo Metalic! Tato plechová čtvercová šablona o rozměru 345x345 mm kladená na koso se při zběžném pohledu nikterak neliší od krytiny Rombo Metalic. Oproti původní krytině SATJAM Rombo Premium však vyniká novým závěsným očkem/jazýčkem ve vrcholu šablony. Díky této inovaci je nyní možné pokládat krytinu na bednění bez nutnosti příponek. A to není vše, nově lze tuto krytinu v ocelové variantě pokládat také na laťování, přičemž v tomto případě je nutné použít příponky.

Novinku Rombo Metalic vyrábí společnost SATJAM jak v hliníkové, tak ocelové variantě. U ocelové varianty se jedná o povrchovou úpravu Hrubozrnný mat PMH, u hliníku pak o hladkou variantu AluMat® APM. Krytina je dodávána bez povrchové ochranné fólie. Jsme přesvědčeni, že SATJAM Rombo Metalic bude skvělou volbou pro všechny, kteří hledají spolehlivou a kvalitní skládanou střešní krytinu, která dokáže nahradit eternitové šablony. S naší novinkou získáte nejen skvělý vzhled, ale i výjimečnou funkčnost a snadnou montáž.

Více informací


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.