logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Je pro vás záchytný systém proti pádu hádankou? Proškolte se a ušetřete statisíce

Nevědomost se nevyplácí ani v případě záchytného systému proti pádu. Můžete totiž přijít o statisíce korun. Vyřešte to jednoduše školením, díky kterému ušetříte peníze za montáž i za placení pokut.

I pro zkušeného projektanta může být záchytný systém proti pádu španělská vesnice. Nízká cena či zdánlivě jednoduchá montáž tak mají při výběru často větší váhu než povinnost splnit zákonné předpisy a dodržet bezpečnost. Jenže na první pohled výhodná investice se může ve výsledku prodražit o statisíce korun. A nejen kvůli pokutám za nedodržení zákonných norem.

Ušetřete peníze i starosti díky profesionálnímu školení 

Naštěstí můžete problémům jednoduše předejít školením o tom, jak záchytné systémy fungují. Nabízíme jich několik. Můžete si vybrat podle toho, co zrovna potřebujete řešit. Nabízíme školení o projektování, montáži systému nebo třeba kurz orientace v certifikaci. Všechno probíráme teoreticky i prakticky a školení může být online, nebo přímo u vás. Úplně jak budete chtít.

Proč se vám školení vyplatí?

Cena školení je jen 7 000 korun a ušetří vám statisíce. Jak? Především si budete umět vybrat ten nejvýhodnější záchytný systém. Tedy takový, který splňuje všechny normy a nehrozí vám u něj vysoké pokuty ani instalace nefunkčního řešení. A zároveň takový, za který v součtu zaplatíte nejméně.

Víte, že systém Axel Safety potřebuje dvakrát méně kotvicích bodů než ostatní systémy na trhu? To znamená, že je nejen šetrnější pro střechu, jelikož se do ní zasahuje dvakrát méně než u konkurence, ale jeho instalace vás vyjde i výrazně levněji. Navíc jako jediný splňuje všechny normy, nehrozí vám tak placení pokut. S Axel Safety tak ušetříte.

Objednávejte na: https://www.axelsafety.cz/cs/

Více informací


AXEL GROUP s.r.o.
logo AXEL GROUP s.r.o.

Jsme evropský výrobce ZÁCHYTNÝCH SYSTÉMŮ PROTI PÁDU. Certifikován podle EN 795 a také ČSN P CEN/TS 16415. Rozteč bodů až 16 m = menší náklady, méně děr ve střeše, menší riziko zatečení. Dokonalá antikorozní úprava. Moderní technologie používaná v letectví ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.