logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Projekt záchytného systému můžete mít do 48 hodin a zdarma! A přitom podle norem

Tlačí vás termíny? Pořiďte si projekt záchytného systému od Axel Safety. Dostanete ho zdarma, a do 48 hodin. Navíc na systém, který je jako jediný certifikovaný podle potřebných norem.

Dobře víme, že termíny ve stavebnictví bývají napjaté. A navrhnout správně záchytný systém proti pádu zase vyžaduje hodně času nebo profesionální know-how, které nemá každý projektant. Zádržné i záchytné systémy se totiž diametrálně liší nejen podle velikosti, tvaru a sklonu střechy, ale i podle řady dalších parametrů. Proto k našemu systému, který má jako jediný na trhu kompletní potřebnou certifikaci, nabízíme i projekt zdarma. Od odborníků, kteří se bezpečnosti práce ve výškách celoživotně věnují. A do 48 hodin, takže nemusíte ztrácet čas studováním všech předpisů a norem. Za pouhé dva dny máte tuto zákonnou povinnost jednoduše vyřešenou.

Dejte to do formy hezky podle normy

Zakládáme si na tom, že náš systém jako jediný kompletně splňuje všechny české zákonné předpisy, především normy EN 795 a ČSN P CEN/TS 16415. To znamená, že pokud chcete mít střechu, která je zároveň bezpečná a zároveň podle zákona, nic lepšího na trhu nenajdete. 

Rychlejší, lepší, ale i levnější

Díky špičkovým technologiím vám zároveň náš systém neudělá díru do rozpočtu. Kotvicí body totiž dodáváme tak pevné, že vám jich bude stačit dvakrát méně než u jiných systémů na trhu. To znamená rychlejší a levnější montáž a méně stavebních zásahů do střechy. Nehrozí tak, že se něco pokazí, ať jde o vodotěsnost nebo třeba tepelnou izolaci. Navíc díky projektu budete přesně vědět, kam a jak body uchytit. V Axel Safety vám totiž chceme ušetřit nejen peníze, ale i starosti.

Objednávejte na: https://www.axelsafety.cz/cs/

Více informací


AXEL GROUP s.r.o.
logo AXEL GROUP s.r.o.

Jsme evropský výrobce ZÁCHYTNÝCH SYSTÉMŮ PROTI PÁDU. Certifikován podle EN 795 a také ČSN P CEN/TS 16415. Rozteč bodů až 16 m = menší náklady, méně děr ve střeše, menší riziko zatečení. Dokonalá antikorozní úprava. Moderní technologie používaná v letectví ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.