logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Fórum Modrozelená infrastruktura na veletrhu Střechy Praha 2022

Srdečně Vás zveme na veletrh Střechy Praha 2022, který proběhne v termínu 3. - 5. 3. 2022 na výstavišti v Praze Letňanech, v souběhu s veletrhy Solar Praha, Řemeslo Praha a Festivalem dřeva a nářadí.

K veletrhu chystáme bohatý doprovodný program plný přednášek, workshopů, praktických ukázek řemesel a soutěží o hodnotné ceny. Jedním ze zvýrazněných témat bude hospodaření s dešťovou vodou.

Připravují se legislativní změny upravující pravidla pro nakládání se srážkovou vodou. Nová pravidla budou platit i v rámci vyhlášky k zákonu o vodovodech a kanalizacích. Problematikou se bude zabývat Fórum „Modrozelená infrastruktura", které druhý veletržní den pořádá dlouhodobý odborný partner veletrhu - Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě (ČKAIT). Fórum je zařazeno do projektu Celoživotního vzdělávání ČKAIT.

Řešit se budou tendence ve vodním hospodářství, nakládání s dešťovou a splaškovou vodou v budově a na přilehlém pozemku, současná situace v obcích a městech (řešení pro udržení vody v krajině a sídlech), zelené střechy a fasády, modré střechy a další zajímavá témata. Vstup na Fórum je zdarma po předchozí registraci. Registrační formulář bude k dispozici na webových stránkách veletrhu.

Veletrh Střechy Praha je místem setkání výrobců, dodavatelů, projektantů, zástupců realizačních firem, státní a obecní správy, studentů a široké veřejnosti a také současně společenskou událostí, kterou vystavovatelé a návštěvníci využívají pro obchodní i přátelská setkání se svými dlouholetými obchodními partnery.

Těšíme se na Vás!

www.strechy-praha.cz

Více informací


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.