logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jakou izolaci použít na doškové střechy?

Pro doškové střechy je použití izolace SuperFOIL to nejlepší řešení. Nejen že váš dům perfektně tepelně izolujete, ochráníme ho před prohříváním v létě/promrznutím v zimě, ale hlavně ještě bude na vaší doškové střeše plnit funkci hydroizolace.

A předchází i tvorbě plísní

Řada paropropustných izolací je řešení 3 v 1, protože poskytuje vysoce účinnou tepelnou izolaci, propouští vlhkost z vašeho domu a zároveň působí jako sálavá bariéra. Izolace SuperFOIL BB je vyrobena z jedné vnější perforované reflexní vrstvy zesílené fólie potažené high-tech nanotechnologií Dupont, druhá vnější vrstva je paropropustná membrána. Vnitřní vrstvy tvoří perforované hliníkové fólie spolu s vysoce výkonnou termoizolační výplní. Paropropustná izolace pomáhá předcházet tvorbě plísní a vlhkosti tím, že zabraňuje vzniku kondenzace par a tepelných mostů v konstrukci budovy. S vodotěsností třídy W1 je řada BB vhodná pro použití na střechách i zdech.

Více informací


SuperFOIL - THIRD SOLUTION s.r.o.
logo SuperFOIL - THIRD SOLUTION s.r.o.

IZOLACE SuperFOIL - nejúčinnější tepelná ochrana budov. Udržuje stálou teplotu v budově a brání prostupu zimy/tepla „DO“ budovy. Šetří prostor, čas a peníze oproti klasickým izolacím. Instalaci zvládne každý, stačí nůžky, sponkovačka a lepicí ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.