logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

SuperFOIL – Izolace, která šetří energie

Každý chce ušetřit peníze na svém účtu za energie, a přesto získat vysoce kvalitní produkt. To platí mnohem více u staveb, kde malé chyby mohou vést k velké finanční ztrátě.

Většina našich izolací SuperFOIL je produkt 3 v 1, který izoluje, reguluje páry a odráží teplo a chlad v létě i zimě. Nejen, že vytvoříte dobře chráněnou a izolovanou stavbu, ale také ušetříte za klimatizaci v létě. Můžete se spolehnout, že naše řada izolací prošla přísným testováním a je certifikována podle evropských stavebních předpisů.

SuperFOIL v létě chladí, v zimě hřeje

Izolace SuperFOIL je nejúčinnější ochrana budov proti přehřívání v létě, současně v zimě izoluje a udržuje stálou vnitřní teplotu. Do prostoru pod střechou projde jen 5 % slunečního záření. Tepelná ztráta u běžné izolace je až 20 %, izolace SuperFOIL této ztrátě zamezí. Tím vznikne i veliká úspora energie.

Více informací


SuperFOIL - THIRD SOLUTION s.r.o.
logo SuperFOIL - THIRD SOLUTION s.r.o.

IZOLACE SuperFOIL - nejúčinnější tepelná ochrana budov. Udržuje stálou teplotu v budově a brání prostupu zimy/tepla „DO“ budovy. Šetří prostor, čas a peníze oproti klasickým izolacím. Instalaci zvládne každý, stačí nůžky, sponkovačka a lepicí ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.