logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Knauf Insulation otevřel v Krupce novou výrobní linku na foukané izolace

Kapacita výroby až 20 000 tun foukané vlny z minerálního vlákna a k tomu nejmodernější technologie, taková je podoba nové výrobní linky společnosti Knauf Insulation otevřené na konci července v Krupce.

Moderní technologie využitá v novém podkrušnohorském závodě nemá ve střední a východní Evropě obdoby. „Pro postavení podobné linky musíte mít patřičné know-how, které čerpáme od kolegů z Anglie, Francie a Belgie, kde již foukanou minerální izolaci vyrábíme,” vysvětluje Vladimír Boroš, obchodní ředitel společnosti Knauf Insulation pro ČR a SR.

Dvě nové haly s vysokou mírou automatizace a prvním integrovaným robotickým pracovištěm navazují na stávající továrnu, která v kraji úspěšně funguje již 15 let. „Věříme obecně, že foukaná minerální izolace je materiálem budoucnosti, bez ohledu na to, zda se jedná o rodinné domy, nebo průmyslové budovy,” doplňuje Boroš, který současně potvrzuje, že je po tomto produktu v poslední době zvýšená poptávka v celé Evropě včetně Česka.

Vladimír Boroš - obchodní ředitel
Vladimír Boroš - obchodní ředitel

Knauf Insulation zaznamenal silný nárůst množství realizačních firem, které mají o práci s touto izolací zájem. Vzrostl také počet poptávek po zateplení rodinných domů právě foukanou minerální vatou.

Společnost v ČR prodává foukanou minerální vatu pouze firmám, které prošly odborným školením, umí s produktem pracovat a vědí o něm co nejvíce informací. Díky tomu koncový zákazník dostane výrobek nejvyšší kvality. Ocení pak zdravé a bezpečně izolované obydlí, ve kterém bude rád trávit volný čas.


KNAUF INSULATION, spol. s r.o.
logo KNAUF INSULATION, spol. s r.o.

KNAUF INSULATION, spol. s r.o. dodává klientům izolace ze skelné a kamenné vlny. Nabízí široké spektrum produktů pro bytové a nebytové budovy a zaměřuje se na komplexní řešení ve snižování energetické náročnosti. Staví na 30 letech zkušeností a patří ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.